Οι "Μυκονιάτικες Γεύσεις Εν Πλω" βγαίνουν και στη στεριά

  • Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2017 - 06:21

Η ΚΔΕΠΠΑΜ εντάσσει πλέον τη δράση της "Εν ΠΛΩ" και στο πλαίσιο "Νότιο Αιγαίο Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019", εμμένοντας στις αρχικές της απόψεις για στήριξη και προβολή των Μυκονιάτικων και Κυκλαδίτικων προϊόντων κατά κύριο λόγο στους Έλληνες και έπειτα και στους τουρίστες/επισκέπτες των νησιών μας.

Η ΚΔΕΠΠΑΜ, με τις δράσεις που οργανώνει ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Πελέκης κινείται όχι μόνο στις ακτοπλοϊκές γραμμές -δράσεις που συνεχώς  επεκτείνονται- αλλά και στην ξηρά, ξεσηκώνοντας τους παραγωγούς να συμμετέχουν σε παρουσιάσεις των προϊόντων τους σε επιλεγμένα σημεία στην πρωτεύουσα. Είναι πράγματι αξιοσημείωτη και πρωτοπόρος η δράση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Μυκόνου ΚΔΕΠΠΑΜ, μια δημοτική επιχείρηση που έχει γίνει παράδειγμα μιας και αποδεικνύει συνεχώς πως πολλά μπορούν να συμβούν όταν υπάρχει όρεξη για δουλειά και ευθύνη απέναντι σε κάθε αξίωμα.

Στόχος είναι ο Δήμος Μυκόνου να συνεχίσει την προβολή των μυκονιάτικων και κυκλαδίτικων προϊόντων με εξωστρέφεια, στο πλαίσιο της "Γαστρονομικής Περιφέρειας Ευρώπης 2019". Επιδιώκεται η ποιοτική ενίσχυση της τουριστικής εισροής στα νησιά μας, ενίσχυση της τοπικής γαστρονομικής ταυτότητας καθώς και ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής.
Η ΚΔΕΠΠΑΜ για τρίτο χρόνο τώρα πραγματοποιεί αυτές τις εκδηλώσεις για να φέρει τα προϊόντα των Κυκλάδων κοντά στην καθημερινή μας διατροφή. Το κοινό και οι παραγωγοί μάς έχουν υποδεχθεί με ενθουσιασμό.
Επόμενη συνάντηση:
Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017
Δήμος Παπάγου-Χολαργού
Παντοπωλείο "Root 56"
Λεωφόρος Περικλέους 56, Χολαργός

Είστε όλοι καλεσμένοι σε μια γιορτή των Κυκλάδων!