Πρόσκληση για την ανάληψη του έργου επισκευής του οινοποιείου της ΕΑΣ Πάρου

  • Παρασκευή, 3 Μαρτίου, 2017 - 16:58

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου προτίθεται να αναθέσει σε Γενικό Ανάδοχο, συγκροτημένο σε νομική μορφή, το έργο αντικατάστασης στέγης - ενισχύσεις κλπ, εργασιών συντήρησης του οινοποιείου - εμφιαλωτηρίου του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου.

Η σχετική επίσημη πρόσκληση, ή Γενική Συγγραφή Υποχρεώσεων, το σχέδιο Εργολαβικής Σύμβασης, το Τιμολόγιο Προσφοράς, τα σχέδια μελέτης, η Τεχνική Περιγραφή και οι Τεχνικές Προδιαγραφές θα διανεμηθούν ηλεκτρονικά στους ενδιαφερόμενους μετά από σχετική ηλεκτρονική αίτησή τους στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της μελετητικής εταιρείας “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΗ” Α.Τ.Ε. , info@hellinikimeletitiki.gr , υπ’ όψιν κ. Στράτη Ευστρατιάδη.

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρεται και στην επίσημη Πρόσκληση για Εκδήλωση Ενδιαφέροντος, δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι Εργοληπτικές εταιρείες ή Κοινοπραξίες που έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε σχετικά έργα δηλαδή να έχουν ολοκληρώσει εγκαίρως και άριστα “οικοδομικό έργο” προϋπολογισμού τουλάχιστον 1.000.000 € καθώς και έργο ή έργα προσεισμικής ή μετασεισμικής ενίσχυσης σημαντικού προϋπολογισμού. Το τελευταίο είναι δυνατόν να αποτελεί τμήμα “οικοδομικού” έργου που θα δηλωθεί ή εντελώς ανεξάρτητη Εργολαβία. Επίσης ο υποψήφιος Ανάδοχος θα πρέπει παράλληλα να αποδείξει την εμπειρία του σε σημαντικές σιδηρές κατασκευές μεγάλων ανοιγμάτων και να δηλώσει από τη φάση της Δημοπρασίας το εργοστάσιο βιομηχανοποίησης με το οποίο προτίθεται να συνεργαστεί.