Aνοιχτή συζήτηση στο Επιμελητήριο Κυκλάδων

Για την αλιεία και τη δημιουργία σήματος ποιότητας προϊόντων
  • Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, 2018 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 11 Οκτ. 2018 - 7:32

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Life Andros Park», πραγματοποιείται ανοιχτή συζήτηση την προσεχή Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018, στις 10 π.μ., στο Επιμελητήριο Κυκλάδων (παράρτημα Άνδρου), στη Μεσαριά, με θέμα: «Η δημιουργία σήματος ποιότητας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Άνδρου “Andros Brand”».

Στην πρόσκληση αναφέρονται οι στόχοι της συζήτησης αυτής. Αναλυτικά: «Η συνάντηση έχει σκοπό να ενημερώσει τους επαγγελματίες της Άνδρου για τις δράσεις του έργου που σχετίζονται με την αλιεία και πιο συγκεκριμένα με τη δημιουργία σήματος ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών της Άνδρου, καθώς και για τις ενέργειες για την προβολή και προώθηση τουαλιευτικού τουρισμού, που μπορεί να λειτουργήσει ως συμπληρωματική πηγή εισοδήματος των παράκτιων αλιέων της Άνδρου.  

Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση, ώστε να διερευνηθεί η αξία που έχει η υλοποίηση τέτοιων δράσεων για τους επαγγελματίεςτης Άνδρου και να ανιχνευτούν οι τρόποι συνεργασίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων (π.χ. αλιείς και ιδιοκτήτες εστιατορίων), με απώτερο στόχο να  υλοποιηθούν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα οι προτεινόμενες δράσεις».