Συναντήσεις του Δημάρχου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων στην Αθήνα

  • Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2016 - 16:44

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης κατά την ολιγοήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα, παραβρέθηκε τη Δευτέρα 25/01/2016 στη συνάντηση του Αντιπροέδρου της Aegean Ευτύχη Βασιλάκη με Δημάρχους από τα νησιά των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Ολυμπιακής, στο Αεροδρόμιο, προκειμένου να συζητήσουν θέματα των άγονων γραμμών, όπως η παράταση των συμβάσεων των άγονων γραμμών, η αύξηση της συχνότητάς τους και η μείωση της τιμής των εισιτηρίων. Στη συνάντηση παρέστη και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Μανόλης Μαργαρίτης παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Π.Ε.Δ. Νοτίου Αιγαίου, όπου συζητήθηκε εκ νέου το θέμα των άγονων αεροπορικών γραμμών. Επίσης, παρουσιάστηκε η μελέτη αναθεώρησης του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου από τους αρμόδιους μελετητές και έγινε ενημέρωση σχετικά με το ΕΣΠΑ 2014-2020 από στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής. Στη συνεδρίαση της ΠΕΔ, η οποία διεξήχθη σε αίθουσα του ξενοδοχείου Τιτάνια, παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης καθώς και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Την επόμενη ημέρα, ο Δήμαρχος παρακολούθησε την παρουσίαση του Στρατηγικού Σχεδίου Τουριστικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Το παρόν στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μ. Βρετάνια, έδωσε και η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.