Ανάδειξη της Κυκλαδίτικης ομορφιάς στο Gute Reise μέσα από τις τουριστικές επιδόσεις του κορυφαίου νησιώτικου προορισμού

Η Σαντορίνη σε αυστριακό περιοδικό

  • Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, 2016 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 11 Νοε. 2016 - 20:00

Στον κορυφαίο νησιώτικο και πιο ωραίο τουριστικό προορισμό αναδεικνύεται η Σαντορίνη στις σελίδες του αυστριακού περιοδικού Gute Reise, μετά από την αξιολόγηση κι επεξεργασία των απόψεων της πλευράς των τουριστών, τις οποίες και κατέγραψαν διεθνή ΜΜΕ.

Σχετικά με την προβολή του Κυκλαδίτικου προορισμού στο γνωστό περιοδικό, προχώρησε σε ενημέρωση ο ΕΟΤ, αυτούσια η αναφορά του οποίου ακολουθεί παρακάτω.

Μπόνους από την οπτική των τουριστών

Η Σαντορίνη είναι ο ωραιότερος νησιωτικός προορισμός, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ που δημοσίευσε στο τελευταίο τεύχος του (#4, φθινόπωρο-χειμώνας 2016) το αυστριακό περιοδικό Gute Reise. Για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος, το περιοδικό συγκέντρωσε και αξιολόγησε τις σημαντικότερες διεθνείς μετρήσεις, που πραγματοποιήθηκαν από τα γνωστότερα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ και πλατφόρμες κριτικής από την πλευρά των ταξιδιωτών, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται το Travel + Leisure, το Conde Nast Traveller και το Trip Advisor. Όπως επισημαίνει ο συντάκτης του σχετικού δημοσιεύματος, το πλήθος των ηφαιστειακών εκρήξεων, με κυριότερη εκείνη της Μινωικής περιόδου πριν από 3.600 χρόνια, έδωσαν στο νησί -που σύμφωνα με το μύθο ονομάζονταν Καλλίστη, δηλαδή η ωραιότερη- τη σημερινή του μορφή. Το σχετικό δημοσίευμα, στις σελίδες 12-15 του τεύχους του περιοδικού.