Συμμετοχή του Δήμου Άνδρου σε τρεις τουριστικές εκθέσεις

  • Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, 2016 - 12:40

Παρουσία σε τρεις σημαντικές τουριστικές εκθέσεις θα έχει το αμέσως προσεχές διάστημα ο Δήμος Άνδρου.

Συγκεκριμένα, συμμετέχει στην έκθεση ERGO Marathon Expo 2016 που πραγματοποιείται στην Αθήνα από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2016, σε περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η έκθεση αφορά αποκλειστικά νησιά στα οποία πραγματοποιούνται αγώνες δρόμου και η συμμετοχή του Δήμου Άνδρου, με εκπροσώπους από το Andros Trail Race, αποσκοπεί στην ευρύτερη προβολή της διοργάνωσης για το 2017. Ήδη πραγματοποιήθηκε η προκήρυξη του αγώνα για την επόμενη χρονιά, με ημερομηνία διαξαγωγής την 1η Οκτωβρίου 2017.

Επίσης, η Άνδρος συμμετέχει ως συνεκθέτης, με δικό της stand στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στην έκθεση Philoxenia 2016 που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ HELEXPO από 18 έως 20 Νοεμβρίου, καθώς και στην έκθεση GREEK TOURISM EXPO που θα γίνει στην Αθήνα στο Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) από 25 έως 27 Νοεμβρίου.

Ο Δήμος, στο πλαίσιο των ποικίλων ενεργειών προώθησης της Άνδρου ως τουριστικού προορισμού -ειδικά στις εκθέσεις των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης- θα δώσει έμφαση στην προβολή της παράδοσης και της γαστρονομίας. Για το σκοπό αυτό συμμετέχει σε παράλληλες εκδηλώσεις τόσο με τα χορευτικά του νησιού μας, όσο και με παρουσίαση της γαστρονομίας και των τοπικών προϊόντων.

Επίσης θα πραγματοποιηθούν b2b συναντήσεις με Ηosted Byers κατά την διάρκεια των εκθέσεων.

Για την παρουσία του Δήμου στις τρεις εκθέσεις έχουν ενημερωθεί οι επαγγελματίες του νησιού, μέσω των εκπροσώπων των Συλλόγων τους, προς τους οποίους στάλθηκε σχετική ενημερωτική επιστολή προκειμένου όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν.