Απάντηση Ρένας Παυλάκη Διακίδη στον Δ. Μπάιλα

"Ουδεμία ανατροπή συμφωνιών"

Σε απάντηση της δήλωσης του τ. Νομάρχη κ. Δημήτρη Μπάιλα, σχετικά με την μη υποψηφιότητά μου ως χωρικής αντιπεριφερειάρχη, με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» του υποψηφίου Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, την οποία επικαλείται για να αιτιολογήσει τις δικές του αποφάσεις, επιθυμώ να δηλώσω τα εξής:

Η παράταξη του κ. Χατζημάρκου, ήταν, είναι και θα παραμείνει ανεξάρτητη και αμιγώς αυτοδιοικητική, πιστή στις αρχές στις οποίες βασίστηκε η συγκρότησή της και στο σκοπό για τον οποίο συμμετέχει στις εκλογές.

Η απόφασή μου να μην αποδεχτώ την θέση της χωρικής αντιπεριφερειάρχη, είναι μια καθαρά προσωπική απόφαση, που υπαγορεύτηκε από την δική μου, εσωτερική ανάγκη, η παρουσία μου στα κοινά, να συνοδεύεται και να είναι αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας και μόνον αυτής.

Παραμένω στην παράταξη και συμμετέχω ακόμη πιο ενεργά και πιο δυναμικά για την νίκη της στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, μέσα από τον προσωπικό αγώνα που συνεπάγεται η «έκθεση» μου στην ψήφο των συμπατριωτών μας. Η απόφασή μου αυτή, κατά κανένα τρόπο δεν σημαίνει αμφισβήτηση του πολιτικού προσανατολισμού της παράταξης. Το αντίθετο! Ενισχύει τον υπερκομματικό, αυτοδιοικητικό της χαρακτήρα.

Κατά συνέπεια, ουδεμία παρέκκλιση και ουδεμία ανατροπή αρχικών συμφωνιών υπήρξε, που να αιτιολογεί τα όσα ο κ. Μπάιλας επικαλείται στη δήλωσή του.

Φωτο: tvcosmos