Ο Χαράλαμπος Κόκκινος στον εορτασμό του ΟΗΕ στη Σύρο

Τις εργασίες της ΙΕ΄ Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) παρακολούθησε την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου και πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Α.Ε., ο οποίος είχε συναντήσεις και συνεργασία με τους δημάρχους της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

Σήμερα Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014, ο κ. Κόκκινος μετέβη στη Σύρο προκειμένου να συζητήσει οργανωτικά ζητήματα που αφορούν την Αναπτυξιακή Εταιρεία Α.Ε. Νοτίου Αιγαίου της οποίας είναι πρόεδρος και την «εξακτίνωση» των δράσεων της και στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες. 

Στο πλαίσιο αυτών των πρωτοβουλιών ο κ. Χ.Κόκκινος είχε συνάντηση εργασίας με τον κ. Γ.Ρούσσο, πρόεδρο του επιμελητηρίου Κυκλάδων και τους συνεργάτες του . Στόχος είναι η αναζήτηση κοινού οράματος και δράσεων έτσι ώστε να διεκδικηθούν με επιτυχία συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα και να αξιοποιηθούν προς όφελος των νησιωτών μας . Επίσης κατά την παραμονή του στο νησί παρακολούθησε εκδηλώσεις με αφορμή την Ημέρα Εορτασμού της Επετείου Ιδρύσεως του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών .