Δήμος Σύρου - Ερμούπολης

Έως 20 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τις ομάδες εργασίας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας

Η ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων για την προετοιμασία των Ομάδων Εργασίας που θα εργαστούν για την υποψηφιότητα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021, παρατείνεται μέχρι 20 Σεπτεμβρίου 2013

 

Σύμφωνα με όσα ανακοινώνει η δημοτική Αρχή Σύρου - Ερμούπολης, "Οι αιτήσεις μέχρι σήμερα έχουν ξεπεράσει τις 50 και συνεχίζονται καθημερινά, γεγονός που σημαίνει ότι υπάρχει θερμό ενδιαφέρον από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν, στηριζόμενοι στον εθελοντισμό και στην αγάπη τους για τον τόπο μας. Οι ενεργοί δημότες και κάτοικοι καθώς και οι πολυάριθμοι φίλοι της Σύρου και των Κυκλάδων, αποτελούν για εμάς τη μεγαλύτερη δεξαμενή υποστηρικτών. Καλούμε όλους όσους έχουν το χρόνο, τα προσόντα και ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ουσιαστικά στην προσπάθεια αυτή, να συμπληρώσουν την αίτηση στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://fw2.gr/culturalcapital2021.

If you wish to apply (in English) to participate as a volunteer in the workgroups for Syros-Hermoupolis Cultural Capital 2021 proposal, please follow this link: http://fw2.gr/culturalcapital2021en".