Την επόμενη εβδομάδα "ανοίγει" τα χαρτιά του ο Δ. Μπάιλας

Εντός της επόμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα την Τρίτη, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της "Κοινής Γνώμης" ο πρώην Νομάρχης Κυκλάδων Δημήτρης Μπάιλας πρόκειται να ανακοινώσει επίσημα ποια θα είναι η στάση του στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Μέχρι σήμερα, ανεπίσημες πληροφορίες ήθελαν τον κ. Μπάιλα να μην κρύβει στους ανθρώπους του στενού περιβάλλοντός του, την πρόθεσή του να δημιουργήσει νέο συνδυασμό και να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο με στόχο να διεκδικήσει το δήμο Σύρου - Ερμούπολης. Μάλιστα ο ίδιος, με λιτή ανακοίνωσή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης είχε δηλώσει ως απάντηση σε όσους "εντέχνως διέρρεαν" πως τελικά θα απέχει από τον πολιτικό στίβο ότι, "Δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια συνεπούς παρουσίας και ανιδιοτελούς προσφοράς στο νομό και στο νησί μας, αυτές τις κρίσιμες στιγμές που η χώρα βουλιάζει, ο νομός έχει εγκαταλειφθεί και η Σύρος βαδίζει στο άγνωστο χωρίς ελπίδα, να μην είμαι παρών".

Πλέον και μετά από τις διεργασίες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στον προεκλογικό στίβο της Σύρου, με αρκετούς υποψηφίους να έχουν ανακοινώσει επίσημα την κάθοδό τους στις επόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεν αποκλείεται ο κ. Μπάιλας να ανακοινώσει πως θα βάλει πλώρη για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Μικρές ωστόσο παραμένουν οι πιθανότητες ο ίδιος να μείνει αμμέτοχος.

Πάντως σε κάθε περίπτωση έχει απομείνει ελάχιστος χρόνος έως τη μέρα που θα ανακοινώσει επίσημα τις προθέσεις του.