"Άνοιξε τις πύλες της" η έκθεση ζωγραφικής με δημιουργίες παιδιών πριν από 30 χρόνια

"Μαμά Σ΄αγαπώ"

Συναισθήματα χαράς και συγκίνησης "πλημμύρισαν" τα μάτια όσων παρευρέθησαν πριν από λίγο στα εγκαίνια της πρωτότυπης έκθεσης ζωγραφικής στην Πινακοθήκη Κυκλάδων στην Ερμούπολη. 

 

Με αφορμή την αυριανή γιορτή της μητέρας, η Ράνια Νικολοπούλου, ο Δημήτριος Σταυρακόπουλος και ο ΟΠΑΣ, υποδέχονται σήμερα και αύριο όσους επιθυμούν να θαυμάσουν τις ζωγραφιές μαθητών πριν από τριάντα χρόνια, οι οποίες βρέθηκαν μέσα σε ένα παλαιό έπιπλο.

Γονείς, παιδιά, εκπαιδευτικοί καθώς επίσης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δωρόθεος και ο επίτιμος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Αντώνης Μαρκουλής επισκέφθηκαν το χώρο προκειμένου να δουν τα παιδικά αριστουργήματα ενώ απηύθυναν και σύντομο χαιρετισμό σε όσους προσήλθαν μετά από τα λόγια της κ. Νικολοπούλου που αφορούσαν στο χαρακτήρα της έκθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως, τρεις ζωγράφοι ξεχώρισαν και βράβευσαν κάποιες από τις ζωγραφιές των μαθητών ενώ στο χώρο δύναται όποιος επιθυμεί να αγοράσει αντίγραφα σε μέγεθος κάρτας με σκοπό να συνδράμει στο φιλανθρωπικό σκοπό της έκθεσης.