«Όλο το νησί μια γιορτή»

  • Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου, 2018 - 06:21

Με την υπόκρουση χριστουγεννιάτικων μελωδιών από την Παιδική Νεανική Χορωδία της Ορχήστρας των Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και αντήχησε απ’ άκρη σ’ άκρη το μήνυμα αγάπης από την Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά, τους γονείς και τους δασκάλους των Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων του νησιού μας, τα οποία υιοθέτησαν και στόλισαν για μία ακόμη χρονιά το δικό τους δέντρο. Κυρίως όμως τους ευχαριστούμε, διότι «μοίρασαν» ελπίδα και χαμόγελα, προσφέροντας δώρα σε άλλα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τα εκατοντάδες δώρα που συγκεντρώθηκαν ήταν το αποτέλεσμα της αλληλεγγύης και της ευαισθητοποίησης της τοπικής μας κοινωνίας, τα οποία πρόκειται να μοιραστούν στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Σύρου, στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου & στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε, επίσης, στους χορηγούς της εκδήλωσης, INTERAMERICAN, ΠΡΙΝΤΕΖΗΣSTORE, BlueStar Ferries, ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ για την πολύτιμη αρωγή τους, όπως επίσης και στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης για την κάλυψη της εκδήλωσης. 

 

Το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης θα το δείτε εδώ

https://goo.gl/8Fdtvi