Μουσική συναυλία από τον Σύλλογο Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «ΠΡΟΣΒΑΣΗ»

Κλασικά και αγαπημένα με τον Γιώργο Τεντζεράκη

Μια μοναδική μουσική βραδιά με τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει χάρισαν στο κοινό της Σύρου ο Σύλλογος Φίλων του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Πρόσβαση» και ο ερμηνευτής Γιώργος Τεντζεράκης.

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Σύρος, η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων» ο αγαπημένος τραγουδιστής, πλαισιωμένος από μία ομάδα έμπειρων Συριανών καλλιτεχνών παρουσίασε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα με διαχρονικά κομμάτια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Ο Γιώργος Τεντζεράκης ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική από το 1998, παίζοντας σε γνωστές μουσικές σκηνές, όπως ο Σταυρός του Νότου. Έχει στο ενεργητικό του δύο δίσκους, ενώ έχει συνεργαστεί με δημοφιλείς καλλιτέχνες του χώρου.

Τη βραδιά άνοιξε η πρόεδρος του Συλλόγου «Πρόσβαση» κ. Ράνια Κουϊμτζή Νικολοπούλου, η οποία ευχαρίστησε το κοινό για την αθρόα συμμετοχή του. Όπως τόνισε, ένα χρόνο μετά την ίδρυσή του, ο Σύλλογος έχει σήμερα 500 εγγεγραμμένα μέλη που στηρίζουν θερμά το έργο του. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε στον Γιώργο Τεντζεράκη, ο οποίος εμπνεύστηκε και οργάνωσε τη συναυλία «all time classic…» με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Λένας Χατζηγρηγορίου.

Στο πλευρό του εμφανίστηκαν οι: Ελπίδα Γαδ (φωνή), Γιάννης Ρούσσος (ντραμς), Κλέαρχος Καραγιαννίδης (πιάνο), Βαγγέλης Αραγιάννης (μπάσο), Ζαννής Μαραγκός (κιθάρα), Δόμνα Καραγιάννη (πλήκτρα – φωνή), Λένα Ζατζηγρηγορίου (βιολί – φλογέρα).

Στην παράσταση χόρεψαν η Ειρήνη Βουτσίνου και ο Χρήστος Ροσσολάτος από την ομάδα χορού «el beso».

Σημειώνεται ότι όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν μέσω του Συλλόγου, για την ανακαίνιση του Νοσοκομείου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, ο Καθολικός Επίσκοπος Σύρου Σεβ. π. Πέτρος Στεφάνου, οι εκπρόσωποι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου π. Φλαβιανός Αλμπέσκου και π. Κωνσταντίνος Κοντός, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης και η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Θωμαή Μενδρινού.