Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο "Σπίτι του Αη Βασίλη"

"Και του χρόνου"

Με μαγικά, πρωτότυπα παιχνίδια, τουμπάκια και τσαμπούνες αποχαιρέτισαν μικροί και μεγάλοι τον αγαπημένο τους Άγιο Βασίλη στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, όπου είχε εγκατασταθεί για έξι ολόκληρες ημέρες μαζί με τους φίλους του, τα ξωτικά μέχρι και την εκπνοή του 2013.

Μετά την παράσταση του ζογκλέρ Βαγγέλη Κυριάκου ο οποίος κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό, τα παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Φοίνικα παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς και κάλαντα, τα οποία τραγούδησε και ο ίδιος ο Άγιος Βασίλης πριν ξεκινήσει με το έλκηθρό του για τον γύρο του κόσμου, προκειμένου να μην αφήσει παραπονεμένο κανένα παιδί.
Από την πλευρά τους, οι διοργανώτριες Σοφία Λούβαρη και Ελπίδα Ρηγούτσου απηύθυναν θερμές ευχαριστίες τόσο στο κοινό της Σύρου το οποίο επισκέφτηκε το σπίτι του Αϊ-Βασίλη για δεύτερη συνεχή χρονιά, όσο και στους τοπικούς συλλόγους για τη συμμετοχή και την πολύτιμη στήριξή τους, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον Άγιο Βασίλη για τα Χριστούγεννα του 2014.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λήξη των εκδηλώσεων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιάννης Δεκαβάλλας και ο αντιδήμαρχος Φώτης Ξαγοράρης.