Παρουσίαση των ομάδων του Συριανού Καρναβαλιού

  • Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, 2014 - 23:16
  • /   Eνημέρωση: 1 Μαρ. 2014 - 12:56
  • /   Συντάκτης: Αντώνης Μπούμπας

Λίγο πριν ξεκινήσει το μεγάλο ξεφάντωμα σε Άνω Σύρο και Ερμούπολη, οι 20 ομάδες που πλαισιώνουν φέτος το 4ο Συριανό Καρναβάλι παρουσιάστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στην Αίθουσα Τέχνης "Γιάννη και Ελένης Βάτη".

Οδοντόπαιδα, αξιαγάπητα μίνιονς, ναζιάρες γάτες, καραβομαραγκοί, γλαστρούλες, μελισσούλες και ήλιοι, στρουμάφκια, εξωγήινοι, πιγκουινάκια, σουβλάκια, σερπαντίνες, μύρμηγκες και τζίτζικες, τσιπουράκια, ιππότες, δεσποσύνες, αλλά και γίδια... ήταν όλοι τους εκεί για να φωνάξουν δυνατά ότι το "πάρτι αρχίζει".

Με περίσσεια όρεξη και το κέφι στα ύψη, οι συμμετέχοντες εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους και ευχήθηκαν ο καιρός να σταθεί "σύμμαχος" τις δύο επόμενες ημέρες, όπου τα προβλήματα και οι έγνοιες της καθημερινότητας θα μπουν στην άκρη, δίνοντας θέση στην ψυχαγωγία και το αποκορύφωμα του Τριωδίου.

Μικροί και μεγάλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον μεσαιωνικό οικισμό της Άνω Σύρου, αύριο στις 20:00, όπου οι μάσκες και οι στολές θα ξαναβγούν από την ντουλάπα, για να διασκεδάσουν παρέα και να περάσουν ένα αξέχαστο διήμερο.

Ακολουθεί  σχετικό βίντεο από την εκδήλωση.