Τελετή λήξης της Σχολής χορού “Bella Dance”

“Χορέψτε! Είναι μεταδοτικό”

Με πρωτότυπες χορογραφίες, εμπνευσμένες από το ελληνικό ρεπερτόριο, μικροί και μεγάλοι μαθητές της σχολής χορού Bella Dance Academy αποχαιρέτησαν το βράδυ του Σαββάτου μία ακόμη διδακτική χρονιά από το γήπεδο 8x8 στον Πάγο.

Το σκέρτσο, το νάζι και ο ενθουσιασμός των μαθητών “ελάφρυναν” στο μέτρο του δυνατού το ιδιαιτέρως βαρύ κλίμα των ημερών, προσφέροντας στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς στους φίλους και συγγενείς οι οποίοι έσπευσαν για να απολαύσουν το πρόγραμμα των επίδοξων χορευτών του νησιού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η γιορτή για τη λήξη της χορευτικής χρονιάς έδωσε την ευκαιρία στους γονείς να δουν και να θαυμάσουν την εξέλιξη των παιδιών τους από την προηγούμενη εκδήλωση της σχολής μέχρι σήμερα.

Χορογραφίες με στυλ, χιούμορ και φαντασία μαγνήτισαν τα βλέμματα και απέσπασαν το θερμότερο χειροκρότημα των θεατών.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης απονεμήθηκαν έπαινοι και συμβολικά δώρα στα παιδιά, τα οποία επιβραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους, αλλά και την πρόοδο που έχουν σημειώσει στο χορό.

Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, χάρη στο ζήλο των μαθητών, αλλά και τη στήριξη των γονέων, οι οποίοι αναγνωρίζουν το έργο της σχολής και αγκαλιάζουν θερμά τις δράσεις της.

Ετικέτες: