«Έβρεξε» δώρα στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων

Ο τρελός κλόουν των Χριστουγέννων στα Καμίνια

Με μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή, αφιερωμένη στους μικρούς φίλους του, ο Κοινωνικός, Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Καμινίων ολοκλήρωσε τον επιτυχημένο κύκλο εκδηλώσεών του για το 2016.

Παιδιά των Καμινίων, της Νεάπολης και της Φλέβας, αλλά και επισκέπτες από όλη τη Σύρο αντάμωσαν το βράδυ της Τετάρτης στη γειτονιά των Καμινίων, όπου εκτός από χαμόγελα και ευχές για ένα εξίσου δημιουργικό νέο έτος, «έβρεχε» και πολλά δώρα.

Το κοινό καλωσόρισε ο πρόεδρος κ. Μάκης Τζιράκης, τονίζοντας ότι ο Σύλλογος τήρησε την υπόσχεσή του για ενεργή παρουσία και συμμετοχή στα πολιτιστικά δρώμενα του νησιού, η οποία αναμένεται ακόμα πιο δυναμική εντός του 2017. Ο απολογισμός των δράσεων που αγκάλιασε θερμά το κοινό της Σύρου με αποκορύφωμα τη νησιώτικη βραδιά θα γίνει στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου τον προσεχή Ιανουάριο.

Χριστούγεννα… από την ανάποδη

Χαιρετισμό απηύθυνε με τη σειρά της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Θωμαή Μενδρινού η οποία συνεχάρη τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου για την αγάπη και τον ζήλο τους, που αποτέλεσαν «φάρο» για την αναζωογόνηση των Καμινίων και την ενίσχυση του πολιτιστικού χάρτη της Σύρου.

Στη συνέχεια, τα παιδιά διασκέδασαν και χόρεψαν με την ηθοποιό Ρούλα Πανούσου , η οποία αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση του φίλου της και υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Γιώργου Σιγάλα, να βάλει την προσωπική σφραγίδα της στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου.

Έτσι, ο Τρελός Κλόουν των Χριστουγέννων αναστάτωσε το κοινό με τις «αναποδιές» του, αφηγήθηκε αστείες ιστορίες και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους. Την κ. Πανούσου, πλαισίωσαν η Νεράιδα των Χριστουγέννων, ο Ντόναλντ, ο Ρούντολφ το Ελαφάκι, ο Χιονάνθρωπος, η Αγιοβασιλίτσα και φυσικά ο Άγιος Βασίλης, ρόλους που «ντύθηκαν» τα μέλη του Συμβουλίου.

Στο τέλος της γιορτής δόθηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά, τα οποία προσέφερε το κατάστημα «Όλα σε 1» του Στέλιου Τουμάζου, ενώ ακολούθησαν κεράσματα, που έφτιαξαν κυρίες του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος απηύθυνε ευχαριστίες προς όλους τους φίλους του που ανταποκρίνονται θερμά σε κάθε κάλεσμά του, καθώς και στους αφανείς ήρωές του, που τρέχουν συνεχώς για να είναι όλα στην εντέλεια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν στην Μαρία Ξαγοράρη, η οποία κατασκεύασε την ξύλινη επιγραφή του Συλλόγου και τη φάτνη, καθώς και στον Χρήστο Σωτήρχο ο οποίος βρίσκεται πίσω από κάθε εργασία που πραγματοποιείται στους χώρους του.