Αστυνομικό Ρεπορτάζ

Νάξος: Πρώτες συλλήψεις για παράνομη κατάληψη παραλιών από επιχειρήσεις

Χθες το απόγευμα συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο 34χρονοι ημεδαποί, γιατί λειτουργούσαν επιχειρήσεις οι οποίες καταλάμβαναν παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας όπου διαπιστώθηκε ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων, κατά περίπτωση. 

Πάρος: Σύλληψη 26χρονου για κλοπές σε καταστήματα

Την 19-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος πρωινές ώρες της ιδίας αφαίρεσε από προϊόντα από κατάστημα. Όπως διαπιστώθηκε σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων με ποινή...

Μενίδι: Στα δικαστήρια ο 50χρονος γυναικοκτόνος για να απολογηθεί

Απολογείται αυτή την ώρα ο 50χρονος γυναικοκτόνος που σκότωσε την 40χρονη πρώην σύντροφο του στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, έφτασε κατά τις 10.45 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο 50χρονος -που είναι μέσα στο λευκό όχημα που εικονίζεται στο βίντεο- είχε λάβει προθεσμία από τον...

Αστυνομία: Συνεχίζονται οι έλεγχοι σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, το χρονικό διάστημα από 13 έως 19 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκαν στοχευμένες δράσεις στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου με αντικείμενο την πρόληψη - καταστολή της μικροεγκληματικότητας εστιάζοντας...

Σοκ στην Κέρκυρα: Ανήλικος ξυλοκόπησε άγρια 16χρονο

Στο νοσοκομείο με σπασμένη στη μύτη, ζυγωματικά και γνάθο μεταφέρθηκε ένας 16χρονος στην Κέρκυρα μετά από επίθεση που δέχθηκε από άλλο ανήλικο σε κεντρικό σημείο του νησιού.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. O 16χρονος βρισκόταν στην πλατεία Ψυχιατρείου με την παρέα του,...

Ν. Αιγαίο: Συνελήφθησαν διακινητές μεταναστών στη Σύμη

Συνελήφθησαν την (Κυριακή 18 Μαΐου 2024) στη Σύμη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης, δύο αλλοδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβίαση του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης.

Ειδικότερα, προχθές απογευματινές ώρες οι...

Έκρηξη χειροβομβίδας στην Αγία Βαρβάρα

Ζημιές σε 7 σταθμευμένα οχήματα αλλά και στην είσοδο πολυκατοικίας προκάλεσε η ισχυρή έκρηξη χειροβομβίδας που σημειώθηκε στις 6 το πρωί στην οδό Πύργου στην Αγία Βαρβάρα.

Ο χώρος αποκλείστηκε και στο σημείο έσπευσαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών.

Από το σημείο...

Σε πλοίο συνελήφθησαν δράστες διαρρήξεων

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ρεθύμνου σε συνεργασία με την Ασφάλεια Χανίων και η ανάλυση του τρόπου δράσης, είχαν ως αποτέλεσμα την εξάρθρωση μιας σπείρας πέντε Ελλήνων που είχαν διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις με πλούσια λεία σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Χανίων και Ρεθύμνου...

Συλλήψεις στη Σαντορίνη για απασχόληση και παραμονή μη νόμιμων αλλοδαπών

Την Παρασκευή 17 Μαΐου το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 58χρονος ημεδαπός ο οποίος απασχολούσε τρείς μη νόμιμους αλλοδαπούς ηλικίας 27, 30 και 35 ετών. Σε βάρος των αλλοδαπών κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Βιασμός 12χρονης: Έρχεται δεύτερη δίκη για την φρίκη του Κολωνού, 18 νέοι κατηγορούμενοι

Δεύτερο, μεγάλο, «κεφάλαιο» για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό με πλειάδα νέων κατηγορουμένων φαίνεται να ανοίγει το επόμενο διάστημα ενώπιον της Δικαιοσύνης. Πρόκειται για συνολικά 18 άνδρες, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί, οι οποίοι σύμφωνα με πρόταση 78...

Νάξος: Χειροπέδες σε 24χρονο για ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Νάξο.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Πέμπτης συνελήφθη από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 24χρονος αλλοδαπός, διότι προσπάθησε να προμηθεύσει σε κρατούμενο μικροποσότητα...

Βραυρώνα: Τι δείχνουν τα τραύματα του βρέφους

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως αναφορικά με την υπόθεση του νεογέννητου βρέφους, που κατέληξε στα σκουπίδια κλεισμένο μέσα σε μια σακούλα από τα χέρια του πατέρα του, στη Βραυρώνα.

Όπως αποκάλυψε στο Mega ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, το...

Πάτρα: Παρέμβαση ΟΚΑΝΑ για διακίνηση ναρκωτικών σε σχολεία

Ένα ολοκληρωμένο σχέδιο έκτακτης βραχείας παρέμβασης για τη διαχείριση της κρίσης που προέκυψε στην Πάτρα, λόγω της υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών εντός σχολικού συγκροτήματος της πόλης, έθεσαν άμεσα σε εφαρμογή ο ΟΚΑΝΑ και ο πρόεδρος του, Αθανάσιος Θεοχάρης, σε συνεργασία με διεπιστημονική...

Μύκονος: Συνελήφθη 27χρονος για υπόθεση ανθρωποκτονίας

Την 14-05-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 27χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Σύρου για υπόθεση ανθρωποκτονίας, συμπλοκή και οπλοκατοχή.

Τήνος: Σύλληψη άνδρα για υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένου

Εξιχνιάστηκε χθες (Τρίτη 14 Μαΐου 2024), έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, υπόθεση εξαπάτησης ηλικιωμένου με τη μέθοδο της νοσηλείας συγγενικού προσώπου.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού ο οποίος ταυτοποιήθηκε...

Πάρος: Συνελήφθη 41χρονος την ώρα που παραλάμβανε δέμα με ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (Τρίτη 14 Μαΐου 2024) στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 31χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν 41χρονο  αλλοδαπό, εντολέα του...

Σαντορίνη: Συνελήφθη 33χρονη για κατοχή ναρκωτικών και εκδιδομένη χωρίς πιστοποιητικό υγείας

Συνελήφθη χθες (Τρίτη 14 Μαΐου 2024), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 33χρονη αλλοδαπή σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας σχετικά με τα εκδιδόμενα πρόσωπα.

Ειδικότερα, η δράστιδα διαμέσου ιστοσελίδας ...

Κηφισιά: Αναζητούνται οδηγός και συνοδός σχολικού - Ξέχασαν 5χρονο για έξι ώρες

Δεν έχουν ακόμα εντοπιστεί ο οδηγός και η συνοδός του σχολικού μέσα στο οποίο ξεχάστηκε για έξι ώρες ένας 5χρονος στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με το Mega ο 52χρονος πατέρας του παιδιού μετέβη στο τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς και κατήγγειλε πως στις 8:00 χθες 14/5 παρέδωσε τον γιο του στο σχολικό...

Αχαΐα: Με το πρόσχημα ότι έψαχνε δουλειά 23χρονος Αφγανός πλησίασε και βίασε την 62χρονη

Τουλάχιστον εφιαλτικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι στιγμές που έζησε στα χέρια 23χρονου αλλοδαπού η 62χρονη στα Νιφορέικα Αχαΐας.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, είναι ένας 23χρονος Αφγανός ο οποίος διέμενε παράνομα στην χώρα μας τα τελευταία 3 χρόνια.

Όλα...

Επίθεση με οπαδικά κίνητρα δέχθηκαν δύο αδέλφια στη Ν. Μηχανιώνα

Επίθεση με οπαδικά κίνητρα δέχθηκαν δύο αδέλφια, 37 και 42 ετών, στο λιμάνι της Ν. Μηχανιώνας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν στην Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη χθες, στις 8.30 το βράδυ, όταν δέκα άτομα τους πλησίασαν και τους χτύπησαν, αφαιρώντας από τον έναν...

Σελίδες