Ξεκινούν οι προεγγραφές για τις κάρτες διαρκείας του Φοίνικα Σύρου

Κλείσε θέση στην ομάδα της Καρδιάς σου!

Η διοίκηση της ομάδας της Σύρου έκανε γνωστό πως από την Πέμπτη 29 Ιουνίου ξεκινούν οι προεγγραφές για τις νέες κάρτες διαρκείας. Η χρονιά για ακόμη μία φορά αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού ο Φοίνικας έχει βρει τον δρόμου του και ήδη έχει ξεκινήσει το χτίσιμο του ρόστερ, με τα πρώτα δείγματα γραφής να είναι θετικά. Το "Πειρατικό" και η διοίκησή του για να μπορέσουν να έχουν την ανάλογη δυναμική θέλουν την στήριξη των φίλων τους καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αποκτώντας μία κάρτα διαρκείας ενισχύεται η προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας και τους δίνεται η δύναμη να συνεχίσουν την προσπάθειά τους. Άλλωστε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ο μεγάλος χρηματοδότης ο οποίος θα μπορεί να βάλει το χέρι βαθιά μέσα στην τσέπη και να μπορέσει από μόνος του να κρατήσει την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Ο Φοίνικας ήταν και εξακολουθεί να είναι η ζωντανή διαφήμιση της Σύρου, αφού όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο στην Volley League, έχει καταφέρει να μπει ανάμεσα στους... μεγάλους και να κοιτά στα μάτια ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός όπου έχουν την πλειοψηφία των φιλάθλων. Μία ομάδα από ένα μικρό τόπο για να σταθεί επάξια σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χρειάζεται την στήριξη όλων των κατοίκων του νησιού. Με μία μικρή συνδρομή, μία ανανέωση κάρτας διαρκείας στηρίζεται αυτή η προσπάθεια.

Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση της ομάδας τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει διάφορες δράσεις που θα γίνουν με στόχο την στήριξη του Φοίνικα.

Από εκεί και πέρα από την Πέμπτη 29 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου, όσο δηλαδή διεξάγεται το 3on3 μπάσκετ "LG Aegean Ball Festival" οι προεγγραφές θα γίνονται στο νέο γραφείο της ομάδας του Φοίνικα το οποίο βρίσκεται στην Γεωργίου Σουρρή 5 (όπισθεν ΟΤΕ) από τις 19:30 το απόγευμα έως και τις 22:30 το βράδυ. Από Δευτέρα 3 Ιουλίου οι προεγγραφές θα γίνονται στο ίδιο γραφείο, από τις 11:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της διοίκησης της ομάδας της Σύρου

"Ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου οι προεγγραφές για τις κάρτες διαρκείας του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας της σεζόν 2016-17, θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν τις θέσεις τους έως και τις 31 Ιουλίου. Από εκεί και πέρα όλοι οι φίλοι της ομάδας του νησιού θα μπορούν να κάνουν τη δική τους κράτηση, ώστε να είναι κοντά στην προσπάθεια των παικτών του κ. Stefanovic, αλλά και να ζήσουν μία ακόμη χρονιά με πλούσιες συγκινήσεις και μεγάλες στιγμές. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν την περίοδο του LG Aegean Ball Festival να επισκέπτονται τα νέα γραφεία της ομάδας μας που βρίσκονται στην Γεωργίου Σουρρή 5, όπισθεν του Κτηρίου του ΟΤΕ. Από την Πέμπτη 29 Ιουνίου  έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου τα γραφεία της ομάδας μας θα είναι ανοικτά από τις 19:30 έως και τις 22:30, ενώ από τις 3 Ιουλίου (το γραφείο θα είναι ανοικτό από Δευτέρα έως και την Παρασκευή) θα είναι από τις 11:00 έως και τις 14:00 το μεσημέρι.

Κάνε κράτηση κάρτας διαρκείας τώρα, για να είσαι κοντά στην ομάδα της Καρδιάς σου, στο σύλλογο που κάνει περήφανους όλους τους κατοίκους του νησιού και διαφημίζει τη Σύρο σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη".