Ευάγγελος Μπάρτζης ο νέος πρόεδρος του Παμβοχαϊκού

Ο Παμβοχαϊκός μετά τις εκλογές και τις αρχαιρεσίες που προηγήθηκαν απέκτησε νέα διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα της Βόχας στο νέο πρωτάθλημα της Volley League. Οι αρχαιρεσίες μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε ανάδειξε νέο πρόεδρο του Παμβοχαϊκού τον Ευάγγελο Μπάρτζη.

 

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας της Βόχας

Πρόεδρος: Μπάρζτης Ευάγγελος

Αντιπρόεδρος: Λυκαργύρης Γεώργιος

Γενικός Γραμματέας: Σπηλιώτη Ερατώ

Ειδικός Γραμματέας: Νικολάου Δημήτριος

Ταμίας: Πρεδάρης Βασίλειος

Έφορος Υποδομών και Αθλοπαιδιών: Σπυράκος Απόστολος

Μέλος: Γκουμάτσιος Κωνσταντίνος

Μέλος:Γκατζογιάννης Δημήτριος

Μέλος:Σταμπεδάκης Ιωάννης.

Αναπληρωματικά μέλη: Στεργιόπουλος Λεωνίδας, Μητσοπούλου Παναγιώτα και Ρέππας Μιχάλης.

Διοικητικό Συμβούλιο Τ.Α.Α.

Πρόεδρος: Σταμπεδάκης Ιωάννης

Αντιπρόεδρος: Γκουμότσιος Κωνσταντίνος

Ταμίας: Πρεδάρης Βασίλειος

Γραμματέας: Λυκαργύρης Γεώργιος

Μέλος: Νικολάου Δημήτριος

 

Τον έμπειρο διεθνή με την Εθνική Βουλγαρίας Τοντόρ Αλεξίεφ απέκτησε ο Ολυμπιακός

Ενισχύεται στα… άκρα

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Volley League και με τις μεταγραφικές του κινήσεις προσπαθεί να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό του, ώστε στο νέο πρωτάθλημα να είναι ακόμη πιο δυνατός. Βέβαια οι ερυθρόλευκοι μέχρι τη σειρά των τελικών έμοιαζαν… ανίκητοι και είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος μόνο ο Φοίνικας κατάφερα να τον νικήσει και μάλιστα μέσα στο Ρέντη. Οι Πειραιώτες θέλουν να κλείσουν όλα τα κενά που έχουν δημιουργηθεί και για τον λόγο αυτόν απέκτησαν τον Βούλγαρο Τοντόρ Αλεξίεφ. Ο Βούλγαρος αθλητής είναι 34 ετών και έχει ύψος 2.04. Επίσης αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Βουλγαρίας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Τοντόρ Αλεξίεφ, ο οποίες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μονοετούς διάρκειας. Ο Αλεξίεφ είναι 34 ετών (ημ. Γεν. 21/4/83), έχει ύψος 2,04 και από το 2006 αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας Βουλγαρίας.

Με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2006 στην Ιαπωνια, το χάλκινο μετάλλιο το 2007 στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ιαπωνίας και το χάλκινο επίσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας το 2009. Το 2012 στο World League που διοργάνωσε η Βουλγαρία, ο Αλεξίεφ αναδείχθηκε καλύτερος σκόρερ και υποδοχέας. Ένα χρόνο αργότερα, το 2013 στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διοργάνωσαν από κοινού η Δανία και η Πολωνία, ο Αλεξίεφ αναδείχθηκε και πάλι καλύτερος υποδοχέας. Σε συλλογικό επίπεδο, το 2015 πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων με την UPCN San Juan και μαζί με τον Βιλφρέντο Λεόν την Ζενίτ Καζάν αναδείχθηκαν ως οι καλύτεροι ακραίοι της διοργάνωσης».

 

 

Στον ΠΑΟΚ ο Ραμόν Ρενάλντο Μαρτίνεζ Τζίον

 

 

Οι πρωταθλητές Ελλάδος απέκτησαν τον Ολλανδό ακραίο Ραμόν Ρενάλντο Μαρτίνεζ Τζίον, ώστε να διατηρήσουν τα κεκτημένα και να πανηγυρίσουν για Τρίτη συνεχή χρονιά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα η διοίκηση της ομάδας του «Δικεφάλου του Βορρά» ανακοίνωσαν και την παραμονή του Γιάννη Τακουρίδη.

Ο Γιάννης Τακουρίδης εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο την επιτυχημένη αγωνιστική του παρουσία κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του Χόρχε Ελγκέτα και παράλληλα ανανέωσε τη θέση του στην ομάδα των πρωταθλητών για την επόμενη σεζόν.
Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα με την ομάδα του Άρη. Φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, του Φοίνικα Σύρου, του Ολυμπιακού και της Παναχαϊκής. Τον Δεκέμβριο του 2015 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε δυο πρωταθλήματα (2015-16 & 2016-17) και συνεχίζει να αγωνίζεται μέχρι σήμερα.

 

Η ανακοίνωση για την απόκτηση Τζίον

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον Ramon Renaldo Martinez Gion για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Ramon Renaldo Martinez Gion (ύψος 1,97 μ.) είναι γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1990 στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.
  Αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ολλανδιας για την VC Omniworld, την VVH, την VC Allvo (2009-10) και την Landstede Volleyball (2010-14).

Στην επόμενη σεζόν θα βρεθεί στο πρωτάθλημα του Βελγίου για την Prefaxis Menen (2014-15) μετέπειτα στην Γερμανία για την CV Mitteldeutschland (2015-16). Tη σεζόν 2016-17 αγωνίστηκε με την Palandöken Belediyesi (2016-17).
Στην Ολλανδία με την Landstede Volleyball έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα (2013, 2014), το κύπελλο (2012, 2014) και το σούπερ καπ (2012, 2013).

 

"Στόχος μας το τρεμπλ"                                                                                        

Ο Ραμόν Ρενάλντο Μαρτίνεζ Τζίον δήλωσε:  «Ήταν εύκολη απόφαση το να συνεχίσω στην καριέρα μου στον ΠΑΟΚ. Μου αρέσει να αγωνίζομαι και να κερδίζω, ειδικά σε ομάδες με παθιασμένο κοινό. Έχω δει κάποια βίντεο με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, είναι φανταστικοί. Ήταν αδύνατο να αρνηθώ σε μια τέτοια πρόταση. Γνώριζα ότι ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα τις τρεις τελευταίες σεζόν. Θέλω να πω ότι το τέταρτο έρχεται.

Σέβομαι όλους τους φιλάθλους, σε όλο τον κόσμο, αλλά οι οπαδοί της ομάδας που αγωνίζομαι είναι κάτι ιδιαίτερο για εμένα. Ανυπομονώ να τους γνωρίσω από κοντά και να έχουμε μια φανταστική χρονιά στο γήπεδο…μαζί. Οι στοίχοι μας είναι ξεκάθαροι. Το τρεμπλ στην Ελλάδα και να πάμε όσο γίνεται πιο μακριά στο Champions League».