"Στα αστέρια πάμε" ... ως τα "Ξημερώματα"

  • Παρασκευή, 7 Ιουλίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 7 Ιουλ. 2017 - 7:29

Όπως κάθε χρόνο έτσι και το φετινό καλοκαίρι ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ θα μας χαρίσει μοναδικές βραδιές με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο! Ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του, τον Αύγουστο ταξιδεύει  σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδας για ένα εντυπωσιακό live που θα κερδίσει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις!

Μετά τις Sold out εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τις επιτυχίες του τελευταίου του δίσκου "Όσα νιώθω" να έχουν φτάσει την κορυφή των προτιμήσεων των Ελληνικών Ραδιοφώνων και με ρεκόρ προβολών στο YouTube, ο Κωνσταντίνος Αργυρός έρχεται για πρώτη φορά στην ΣΥΡΟ για ένα μαγικό βράδυ που το περίμενες καιρό! ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 ο Κωνσταντίνος ΑΡΓΥΡΟΣ στο Χώρο Πολιτισμού "Μάνος Ελευθερίου" στην Σύρο στις 21:00, έρχεται  για να μας παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό live, με ένα άρτια δομημένο πρόγραμμα απ' την προσωπική του δισκογραφία αλλά και με  τραγούδια που έχουμε αγαπήσει!

Μαζί του , το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι Otherview σε ένα εντυπωσιακό act καθώς και μια οκταμελής ορχήστρα καταξιωμένων μουσικών! 

 

Διοργάνωση : Α.Ο. Φοίνικας Σύρου!

Τιμή Εισητηρίου :12 ευρώ (Προπώληση), 15 ευρώ (Ταμείο)