Παίκτης του «Πειρατικού» ο Κροάτης ακραίος

Δικός του ο Fran Peterlin

Ενισχύεται σημαντικά ο Φοίνικας Σύρου, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το «Πειρατικό» έκανε δικό του τον Κροάτη Ακραίο Fran Petrelin. Οι Συριανοί που συνεχίζουν να προσθέτουν σημαντικούς και εγνωσμένης αξίας παίκτες στο έμψυχο δυναμικό τους, δείχνουν έτοιμοι να μπουν και πάλι στο… κόλπο με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν κάποια από τις πρώτες θέσεις του Βαθμολογικού πίνακα. Όπως όλα δείχνουν ο Sasa Stefanovic θα έχει έναν ευχάριστο… πονοκέφαλο, αφού θα πρέπει να επιλέξει για την βασική εξάδα μεταξύ ισαξίων αθλητών, οι οποίοι έρχονται στο νησί για να χαρίσουν και πάλι μοναδικές στιγμές βόλεϊ. Διοίκηση και παίκτης φαίνεται πως έχουν ήδη δώσει τα χέρια, αφού μετά τις απαραίτητες συζητήσεις έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η συμφωνία με τον παίκτη με το «Πειρατικό».

Ο 24χρονος ακραίος έρχεται από μία καλή χρονιά σε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Ελβετίας και μάλιστα η TV Schonenwerd κατέκτησε την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το βιογραφικό του νεαρού από την Κροατία είναι πλούσιο, αφού στις ομάδες που έχει αγωνισθεί τα τελευταία χρόνια, είναι πάντα μέσα στις πρώτες στις πρώτες θέσεις.

Οι ομάδες που έχει αγωνισθεί ο 24χρονος Κροάτης είναι: 2010-13 HAOK Mladost (Κροατία), 2013-14 TV Schonenwerd (Ελβετία), 2014-16 HAOK Mladost (Κροατία), 2016-17 TV Schonenwerd (Ελβετία).

Τη σεζόν 2011 η ομάδα του Πέτερλιν  (HAOK Mladost) κατέκτησε την πρώτη θέση στην Κροατία και τη 2η στο εγχώριο Κύπελλο. Το 2012 η ίδια ομάδα κατέκτησε τη 2η θέση και την 3η στο κύπελλο.

Το 2013 η HAOK Mladost κατέκτησε τη 2η θέση στην Κροατία, την 3η στο κύπελλο και ήταν φιναλίστ με τον αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Το 2014 η TV Schonenwerd κατέκτησε τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Ελβετίας.

Το 2015 η HAOK Mladost τερμάτισε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Κροατικής Λίγκας, ενώ στο κύπελλο ήρθε 3η.

Το 2016 και πάλι η HAOK Mladost ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στη 2η θέση.

Το 2017 TV Schonenwerd τερμάτισε στην 2η θέση της Ελβετικής λίγκας και συμμετείχε με την χώρα του στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

Ετικέτες: