O Φοίνικας έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεταγραφική του ενίσχυση, καθώς έκανε δικό του τον Μπόμπαν Γιορντάνοφ

«Πειρατικές… Βόμβες»

  • Δευτέρα, 14 Αυγούστου, 2017 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 14 Αυγ. 2017 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο Φοίνικας Σύρου εξαπέλυσε… βόμβα μεγατόνων, καθώς έκανε δικό του έναν από τους καλύτερους αθλητές που έχουν περάσει από την χώρα μας. Φυσικά ο λόγος γίνεται για τον Μπόμπαν Γιορντάνοφ, ο οποίος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Σύρου. Ο Βούλγαρος διαγώνιος αναμένεται να δώσει την απαραίτητη και απαιτούμενη ώθηση που χρειάζεται ώστε η ομάδα του νησιού να πραγματοποιήσει μία ακόμη σπουδαία σεζόν. Οι έως τώρα κινήσεις δείχνουν πως ο Φοίνικας θα έχει ένα πλήρες και γεμάτο ρόστερ το οποίο θα δουλέψει μαζί με τον Σάσα Στεφάνοβιτς ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η διοίκηση του Φοίνικα τώρα, δούλευε κάτω από άκρα μυστικότητα την υπόθεση του Μπόμπαν Γιορτνάνοφ και μάλιστα έκανε την απαραίτητη υπομονή, ώστε να βρεθεί η… χρυσή τομή και ο έμπειρος Βούλγαρος διαγώνιος να πει το πολυπόθητο ναι.

Τώρα με την προσθήκη και του Γιορντάνοφ οι στόχοι αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν για τον Φοίνικα Σύρου, αφού το ρόστερ της ομάδας είναι ένα από τα πιο ποιοτικά των τελευταίων ετών. Δεν είναι μόνο ο Γιορντάνοφ αλλά και όλοι οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει και πλαισιώνουν το ρόστερ. Οι μεταγραφικής κινήσεις που έγιναν, πραγματοποιήθηκαν κάτω από έναν σωστό προγραμματισμό στον οποίο υπήρχε αρχή και τέλος. Πλέον το ρόστερ της ομάδας έχει ολοκληρωθεί και μετά τη συμφωνία με τον διαγώνιο Μπόμπαν Γιορντάνοφ ο οποίος ήταν και το… κερασάκι στην τούρτα. Από εκεί και πέρα υπάρχει επικρατεί μεγάλος ενθουσιασμός στους φίλιους της  ομάδας που είδαν αυτό το καλοκαίρι τον Φοίνικα να ενισχύεται σημαντικά και ταυτόχρονα να αυξάνει τις πιθανότητες για μία καλή και με πολλές συγκινήσεις χρονιά. Τώρα, για να συνεχίσει να νιώθει η διοίκηση του «Πειρατικού» γερή και δυνατή, οι φίλαθλοι θα πρέπει να ανανεώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα τη θέση τους στη Β’ κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου, αλλά και όσοι ακόμη περισσότερο γίνεται να αποκτήσουν τις κάρτες διαρκείας του Φοίνικα. Όλοι μαζί θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας του νησιού, η οποία αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τη Σύρο και  η πρωτεύουσα των Κυκλάδων μέσα κι από τα παιχνίδι του Φοίνικα θα ακουστεί σε πρώτη φάση και στην μακρινή Νορβηγία.

Η χρονιά αναμένεται με μεγάλη ανυπομονησία, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι συναρπαστική και οι αθλητές του Σάσα Στεφάνοβιτς αναμένεται να προσφέρουν… μαγικές στιγμές.

 

 

 

 

 

 

 

Κάτοικος Σύρου ο Alvi Shurdi

Τώρα, κάτοικος Σύρου θα παραμείνει και για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Alvi Shurdi, μετά και τη συμφωνία ανανέωσης με τη διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικα Σύρου.

Παίκτης και διοίκηση τα βρήκαν σε όλα, καθώς ο παίκτης με την απόδοσή του τη σεζόν 2016-17 έδειξε πως μπορεί να σταθεί και να βοηθήσει την νέα προσπάθεια της ομάδας του νησιού. Ο παίκτης ανακοινώθηκε σε μία ημέρα στην οποία οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, αφού μετά ακολούθησε η γνωστοποίηση της συμφωνίας με τον Βούλγαρο διαγώνιο Μπόμπαν Γιορντάνοφ. Ο Σούρδι είναι ένας αθλητής ο οποίος δουλεύει σκληρά και από παιχνίδι σε παιχνίδι γίνεται καλύτερος. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν 2016-17, ο αθλητής έδωσε πολύτιμες λύσεις και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του. Την εργατικότητά του αυτή, αλλά και την μεγάλη του εξέλιξη εκτίμησε η διοίκηση του «Πειρατικού» και με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος ξεκίνησαν ταυτόχρονα και οι συζητήσεις της ανανέωσης της συνεργασίας τους. Μετά τις απαραίτητες συζητήσεις που προηγήθηκαν, αλλά και την πολύ τους καλή συνεργασία, οι δύο πλευρές δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια και ο παίκτης θα συνεχίσει να φορά τα χρώματα του Φοίνικα Σύρου.

 

Η ανακοίνωση της διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου

 

"Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ALVI SHURDHI  για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν τον ALVI SHURDHI  στην ομάδα μας και του εύχονται μία καλή σαιζόν με επιτυχίες". 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μόνο οι ανακοινώσεις έχουν απομείνει για Στεφανίδη

Η τελευταία πινελιά όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Έλληνας ακραίος και πρώην αθλητής της Καλαμαριάς, Χρήστος Στεφανίδης. Η διοίκηση  τα έχει βρει σε όλα με τον αθλητή και το μόνο που έχει μείνει είναι η επίσημη ανακοίνωση του αθλητή. Αυτή αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

 Ο Έλληνας ακραίος από την Καλαμαριά έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει αγωνισθεί έως σήμερα σε όλες τις ομάδας της Θεσσαλονίκης. Μάλιστα την περσινή σεζόν ήταν από τους αθλητές που ξεχώρισαν τις επιδώσεις του στον "Γηραιό". Στην ομάδα του Ηρακλή ο Χρήστος Στεφανίδης αγωνίσθηκε τις σεζόν 2014-17, πέρασε τη διετία 20-12-14 από τον ΠΑΟΚ, ενώ το 2011-12 ήταν στον Άρη. Ο 24χρονος ακραίος είχε περάσει και πάλι από τον Ηρακλή τη σεζόν 2010-11, ενώ έχει ακόμη φορέσει τα χρώματα των Απόλλων Καλαμαριάς και Αστέρια Πυλαίας.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας της Σύρου με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό το χορηγικό πρόγραμμα, με όλα τα οφέλη που μπορεί να υπάρχουν στους χορηγούς για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.