Οι αθλητές του Φοίνικα βρίσκονται στη Σύρο ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας

Πατά… γήπεδο το «Πειρατικό»

  • Δευτέρα, 28 Αυγούστου, 2017 - 06:12
  • /   Eνημέρωση: 28 Αυγ. 2017 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Από το πρωί της Κυριακής βρίσκονται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων οι Έλληνες αθλητές του Φοίνικα Σύρου.  Οι αθλητές και ο προπονητής Σάσα Στεφάνοβιτς έφτασαν στη Σύρου ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας η οποία ξεκινά άμεσα. Στη Σύρο από το πρωί της Κυριακής βρίσκονται οι: Αλέξανδρος Χήρας, Άλβι Σούρδι, Δημήτρης Ζήσης, Γιώργος Πεντίδης, Τάσος Γάτσης, Χρήστος Στεφανίδης, Ηλίας Θεοδώσης και Τάσος Σταυρακάκης. Ενώ το βράδυ της Κυριακής ήρθαν στη Σύρο και οι υπόλοιποι αθλητές της ομάδας του νησιού. Ο Σάσα Στεφάνοβιτς ο οποίος βρίσκεται στη Σύρο είδε με ευχαρίστηση να έρχονται οι… ξένοι οι οποίοι αναμένεται να δώσουν πολύτιμες λύσεις στον Φοίνικα. Τα… βαριά ονόματα της ομάδας της Σύρου είναι: Μπόγιαν Γιορντάνοφ, Fran Peterlin, Κάρελ Λινζ και Αμερικάνος πασέρ Conor Eaton.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως όλα τα Ειδησεογραφικά μέσα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την ενίσχυση του Φοίνικα την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, η οποία έφερε σημαντικούς αθλητές στην ομάδα. Ο Φοίνικας πλέον έχει βάλει ξεκάθαρους στόχους και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση ενός εγχώριου τροπαίου, αλλά και μίας καλής πορείας στον Ευρωπαϊκό θεσμό που θα πάρει μέρος.

Η προετοιμασία του Φοίνικα ξεκινά άμεσα, αφού το πρώτο… ραντεβού έχει οριστεί για την Δευτέρα.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στην Σύρο, ενώ ήδη οι διοικούντες σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο σχεδιάζουν και τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.    

 

 

 

 

 

 

 

Ανακοίνωσε και Σταυρακάκη ο Φοίνικας

Με την ανακοίνωση του Τάσου Σταυρακάκη έκλεισε και ο κύκλος των μεταγραφών για την ομάδα της Σύρου. Ο Φοίνικας συμφώνησε σε όλα με τον νεαρό ακραίο ο οποίος είναι ταλαντούχος και μέσα από τις προπονήσεις και τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει, ο Σταυρακάκης μπορεί να γίνει καλύτερος, αλλά και να βοηθήσει το «Πειρατικό» στην φετινή του δύσκολη προσπάθεια. Οι Συριανοί έκλεισαν τη μεταγραφική τους ενίσχυση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς στο νησί θα έρθουν παίκτες εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τον Φοίνικα να πετύχει τους στόχους που έχουν ήδη τεθεί.

Η ανακοίνωση της διοίκηση του Φοίνικα

«Το Τ.Α.Α. Α.Ο. Φοίνικας Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την απόκτηση του Τάσου Σταυρακάκη για την αγωνιστική χρονιά 2017-2018. Ο 21χρονος Ακραίος/Λίμπερο έχει γεννηθεί την 12/7/1996 ,έχει ύψος 1.87m,και έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης 2011-2014 και την Ελπίδα Αμπελοκήπων 2014-2017. Επίσης είναι διεθνής με την U21 Εθνική ομάδα. Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ καλωσορίζουν τον Τάσο Σταυρακάκη στην ομάδα μας και του εύχονται μία καλή σαιζόν με επιτυχίες».