Οι άμεσοι συνεργάτες του Φοίνικα Σύρου για τη σεζόν 2017-18

Ξεκίνησε με... τρέξιμο η προετοιμασία

  • Τετάρτη, 30 Αυγούστου, 2017 - 16:33
  • /   Eνημέρωση: 31 Αυγ. 2017 - 17:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ξεκίνησε μετά την πρώτη συνάντηση το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του Φοίνικα Σύρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι διοικούντες του "Πειρατικού" έκαναν το καλύτερο δυνατό τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και έφεραν στην ομάδα αθλητές εγνωσμένης αξίας. Φυσικά τα βλέμματα όλων έχουν στραφεί στο μεγάλο αστέρι της ομάδας του Φοίνικα, στον διαγώνιο Μπόγιαν Γιορτνάνοφ, όμως δίπλα του θα έχει αθλητές οι οποίοι μπορούν και έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν  το "Πειρατικό" στην φετινή του προσπάθεια. Από την πλευρά του ο Σάσα Στεφάνοβιτς "τρέχει" τους αθλητές αφού θέλει να έχουν πολύ καλή φυσική κατάσταση. Κοντά του στην προσπάθειά του αυτή έχει και τον έμπειρο γυμναστή Θανάση Τσούκο ο οποίος έχει μεταπτυχιακό στα... άλματα.

Βοηθός του κ. Στεφάνοβιτς είναι ο Σταύρος Μαραγκός, ο οποίος θα αποτελέσει και τον συνδετικό κρίκο με τη διοίκηση. Ο κ. Μαραγκός έχει περάσει από και ως παίκτης από την ομάδα του Φοίνικα την εποχή που η ομάδα της Σύρου έκανε τα πρώτα της βήματα ανεβαίνοντας κατηγορίες από το τοπικό πρωτάθλημα.

Η Άννα Μουστάκα θα είναι για ακόμη μία σεζόν δίπλα στις προσπάθειες του Φοίνικα, αφού η πρώην αρχηγός της γυναικείας ομάδας έχει αναλάβει ένα νευραλγικό κομμάτι το οποίο είναι και πολύ σημαντικό όπως είναι αυτό της στατιστικής.

Ο Αντώνης Ζακαίος θα συνεχίσει να φροντίζει ώστε να μην λείψει τίποτα από τους αθλητές και να τους παρέχει όλες αυτές τις ευκολίες ώστε να μπορούν να δουλέψουν καλύτερα.

Ακόμη στην φετινή προσπάθειά του ο Φοίνικας έχει και επιστήμονες ιατρούς ως υποστηρικτές.  Ο Μασέρ Κώστας Μπογιατζόπουλος, ο Ιατρός - Ορθοπεδικός Νικόλαος Χαχαδάκης αλλά και το Μικροβιολογικό ιατρείο του κ. Γιώργου Αλτουβά, η Φυσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Μηλιώτου στηρίζουν την ομάδα της Σύρου. Ο έμπειρος γυμναστής Θανάσης Τσούκος, θα βρίσκεται στο πλευρό του Φοίνικα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και με την εμπειρία του θα βοηθήσει τους παίκτες του "Πειρατικού" να έχουν καλύτερα και ψηλότερα άλματα.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο Φοίνικας τη φετινή σεζόν θα είναι ψιλότερος σε μέσο όρο, καθώς οι παίκτες που αντικατέστησαν όσους αποχώρισαν από το ρόστερ είναι κάποια εκατοστά πιο ψηλοί.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Φοίνικα

"Το ΤΑΑ Α..Ο. Φοίνικα Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τους ανθρώπους που πλαισιώνουν την ομάδα μας στο νέο αυτό ξεκίνημα. Δίπλα στον κ. Σάσα Στεφάνοβιτς θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του ο οποίος είναι ο Σταύρος Μαραγκός.

Ο κ. Μαραγκός εκτός από βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, θα είναι και στα τμήματα ακαδημιών μας. Ο Σταύρος Μαραγκός ξεκίνησε να παίζει Βόλεϊ το 1987, στην ηλικία των 13 ετών. Φόρεσε τα χρώματα της ομάδας του Φιλαθλητικού, στη συνέχεια μετονομάστηκε Αναγέννηση Σύρου και έμεινε έως και το 1992. Το 1992 μεταγράφηκε στον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου και έμεινε έως και το 1997. Τη σεζόν 1997-98 αγωνίσθηκε στο Α.Σ.Ε. Νεωρίου, για να επιστρέψει έναν χρόνο αργότερα το 1998 στον Α.Ο. Φοίνικα Σύρου. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του έως και το 2003, χρονιά στην οποία μεταγράφηκε στον Άρη Σύρου. Για τρία χρόνια φόρεσε τα χρώματα της ομάδας του Άρη έως δηλαδή το 2006 όπου και αποφάσισε να "κρεμάσει" τα αθλητικά του παπούτσια. Από το 2007 έως και το 2012 ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Α.Σ.Ε. Νεωρίου και συγκεκριμένα προπονούσε τις παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες και το τμήμα των γυναικών.

Το κομμάτι της στατιστικής έχει αναλάβει η Άννα Μουστάκα. Η Άννα υπήρξε για πολλά έτη αθλήτρια της γυναικείας ομάδα μας, απέκτησε ο περιβραχιόνιο της αρχηγού και τα τελευταία τρία (3) χρόνια είναι στατιστικολόγος στην ανδρική ομάδα.

Φροντιστής της ομάδας μας είναι ο Αντώνης Ζακαίος, ο οποίος είναι δίπλα μας καιψ φροντίζει να μην λείψει τίποτα από τους αθλητές μας και το τεχνικό επιτελείο.

Στο Γραφείο Τύπου την ευθύνη έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Σταύρος Μαυράκης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος της τοπικής καθημερινής εφημερίδας των Κυκλάδων "Κοινή Γνώμη", είναι από φέτος στην οικογένεια του Φοίνικα. Για οποιαδήποτε πληροφορία γύρο από την ομάδα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 697-4489958.

Δίπλα μας επίσης έχουμε και επιστήμονες οι οποίοι θα μας στηρίζουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Υποστηρικτές στο ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικα Σύρου είναι: ο Μασέρ Κώστας Μπογιατζόπουλος, ο Ιατρός - Ορθοπεδικός Νικόλαος Χαχαδάκης. Υποστηρικτές για ακόμη μια χρονιά είναι και το Μικροβιολογικό ιατρείο του κ. Γιώργου Αλτουβά, η Φυσικοθεραπεύτρια Κατερίνα Μηλιώτου, αλλά και ο έμπειρος γυμναστής Θανάσης Τσούκος".

Συνεργασία Φοίνικα με τον Ορθοπεδικό Νίκο Χαχαδάκη

Στα πλαίσια της άμεσης διάγνωσης και καλύτερης αντιμετώπισης των ενδεχόμενων τραυματισμών των παικτών του Φοίνικα, η Διοίκηση του Συλλόγου συμφώνησε με τον Ορθοπεδικό κ. Νικόλαο Χαχαδάκη να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ο κ. Χαχαδάκης σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου και δούλεψε σε μεγάλο Νοσοκομείο της Αθήνας.

Η γνωριμία του με τον προπονητή και τους παίκτες έγινε στην προπόνηση της Τετάρτης παρουσία του Προέδρου Αντώνη Ρούσσου και μελών της διοίκησης του Φοίνικα.