Με 5 τμήματα ο Νηρέας στο πρωτάθλημα βόλεϊ

  • Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:25
  • /   Eνημέρωση: 8 Σεπ. 2017 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο  Γιώργος Κυριαζής και ο Μανώλης Ρούσσος κρατάνε τα ηνία στην τεχνική ηγεσία του Νηρέα ο οποίος αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο τα τμήματα βόλεϊ, συμμετέχοντας σε 5 διαφορετικά πρωταθλήματα, με τη νέα ιδιαιτερότητα να είναι η νεοσύστατη Γυναικεία ομάδα.

 

Η ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του ΑΜΕΣ Νηρέα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη των εγγραφών, από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, για τα αναπτυξιακά τμήματα βόλεϊ και την έναρξη προπονήσεων των αγωνιστικών τμημάτων, από Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.
Ο ΑΜΕΣ Νηρέας θα συμμετάσχει στο Τοπικό Πρωτάθλημα Κυκλάδων με τα τμήματα Κορασίδων, Πανκορασίδων, Γυναικών & Ανδρών. Προπονητής για τα τμήματα υποδομών θα είναι ο κ. Γιώργος Κυριαζής και ενηλίκων ο κ. Μανώλης Ρούσσος. Οι προπονήσεις των τμημάτων θα ξεκινήσουν, αναγκαστικά, στο ανοικτό γήπεδο του Γυμνασίου Νάουσας, με την ελπίδα ότι από τις αρχές Οκτωβρίου θα συνεχιστούν στο κλειστό Γυμναστήριο στην Μάρπησσα.
Η ιδιαιτερότητα της νέας αγωνιστικής χρονιάς είναι η δημιουργία της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ που συγκροτήθηκε με αθλήτριες από μεταγραφές Αθηναϊκών και όχι μόνο ομάδων, με βασικό προπονητή τον κ. Μανώλη Ρούσσο.

Ο ΑΜΕΣ Νηρέας μεγαλώνει και εδραιώνεται για να ανεβάσει το άθλημα του βόλεϊ ψηλά!

Για πληροφορίες σχετικά με τα τμήματα βόλεϊ και εγγραφές μπορείτε ν’ απευθύνεστε στους:
Υπεύθυνη τμημάτων βόλεϊ: Μαρία Κορδονέλλη: 6937825315
Υπεύθυνος αθλητικών τμημάτων: Μανώλης Σιφναίος 6977 082640

 

Ετικέτες: