Για το τουρνουά του Φοίνικα μίλησε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ

  • Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2017 - 06:23
  • /   Eνημέρωση: 20 Σεπ. 2017 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πέμπτη εβδομάδα προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ο προπονητής του Χόρχε Ελγκέτα αναφέρθηκε για την πορεία της ομάδας αλλά και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων:

 

«Βρισκόμαστε στην πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι έως τώρα. Οι προπονήσεις είναι δυνατές και σιγά - σιγά ανεβάζουμε την ρυθμό μας.

Παίξαμε δυο φιλικά, χωρίς να αλλάξουμε το πρόγραμμά μας στην προετοιμασία. Είδα σημαντικά στοιχεία από όλους τους παίκτες. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και μέσα από τις προπονήσεις θα έχουμε την απόδοση που θέλουμε.

Για τα δυο παιχνίδια με την Vojvodina και το τουρνουά της Σύρου, δε θα αλλάξουμε κάτι. Θα συνεχίσουμε κανονικά το πρόγραμμά μας, ανεβάζοντας την ένταση των προπονήσεων. Μέσα από αυτές τις φιλικές αναμετρήσεις θα προετοιμαστούμε ώστε να είμαστε έτοιμοι στα μέσα Οκτώβρη, για το League Cup και το πρωτάθλημα».

Η Ινεγκόλ θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Challenge Cup

Η Ινεγκόλ θα είναι η αντίπαλος της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στο Challenge Cup.

Η τούρκικη ομάδα κατέκτησε το Βαλκανικό Κύπελλο επικρατώντας με 3-1 σετ της CSM Βουκουρεστίου στον τελικό που διοργάνωσε στην Πούρσα και εξασφάλισε την παρουσία της στο Challenge Cup, όπου θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί 21-23 Νοεμβρίου στην Τουρκία και ο επαναληπτικός στις 28-30 του ίδιου μήνα στο Ρέντη.

Ετικέτες: