Αναβολή μετάθεση στο Φοίνικας – Παναθηναϊκός

Το παιχνίδι του Φοίνικα με τον Παναθηναϊκό αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών κι έπειτα το απαγορευτικό του απόπλου. Η ομάδα της Αθήνας δεν κατάφερε να φτάσει έγκαιρα στη Σύρο και η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να το αναβάλει και ταυτόχρονα να το μεταθέσει για την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 13:00 με την προϋπόθεση πως το πλοίο Blue Star 2 θα εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο του, σήμερα το μεσημέρι στις 12:00.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης της ομάδας της Σύρου

Αγαπητοί Φίλαθλοι

Η ομάδα του Παναθηναϊκού λόγω του απαγορευτικού απόπλου δεν μπόρεσε να μεταβεί έγκαιρα στη Σύρο και εξαιτίας αυτού ο σημερινός αγώνας 23/12 δεν θα διεξαχθεί. Αντ' αυτού ορίστηκε από την διοργανώτρια αρχή ΕΣΑΠ για αύριο Κυριακή 24/12 και ώρα 13:00 και με την προϋπόθεση ότι το Blue Star2 θα εκτελέσει κανονικά το δρομολόγιο του στις 12:00 σήμερα από Πειραιά.

 Με εκτίμηση το ΔΣ του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ ΣΥΡΟΥ»

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ 

"Η ΕΣΑΠ μετά από συνενόηση με τις ομάδες και σύμφωνα με το γράμμα της προκύρηξης του πρωταθλήματος ανακοινώνει πως εφόσον το απόγευμα εκτελεστεί κάποιο δρομολόγιο και ο Παναθηναϊκός μαζί με τους διαιτητές ταξιδέψουν ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 13.00 ώστε να προλάβει η αποστολή της αθηναϊκής ομάδας να επιστρέψει στη βάση της με το δρομολόγιο Ερμούπολη - Πειραιάς στις 16.00 της ίδιας ημέρα".