Η Νικολέτα Κοκμοτού θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα της Πειραϊκής ομάδας

Από το Νεώριο στο… Αιγάλεω

  • Τετάρτη, 1 Αυγούστου, 2018 - 06:12
  • /   Eνημέρωση: 1 Αυγ. 2018 - 16:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Η Νικολέτα Κοκμοτού από το Νεώριο Σύρου στο Αιγάλεω. Μία τεράστια επιτυχία για το γυναικείο βόλεϊ της Σύρου, καθώς η νεαρή αθλήτρια θα έχει την ευκαιρία να αγωνισθεί σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο μιας και η ομάδα του Πειραιά συμμετέχει στην Pro League. Η ακραία πρώην πλέον αθλήτρια του Νεωρίου, ήταν ξεχωριστό ταλέντο, με τους ανθρώπους του Αιγάλεω να έχουν μία πρώτη άποψη από την μεταξύ τους «μονομαχία» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Κοκμοτού με την απόδοσή της στα παιχνίδια του Πανελληνίου πρωταθλήματος είχε τραβήξει την προσοχή των ανθρώπων του Αιγάλεω και με το που έγινε γνωστό πως η ακραία του Νεωρίου ψάχνει ομάδα, αμέσως την… πλησίασαν. Η νεαρή αθλήτρια από τη Σύρο… ανοίγει τα φτερά της και μέσα από τη δουλειά που θα κάνει θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει και σε μεγαλύτερο επίπεδο το ταλέντο της.

Για την μεταγραφή της στο Αιγάλεω μας μίλησε η νεαρή αθλήτρια καθώς στις πρώτες δηλώσεις ήταν εμφανώς ικανοποιημένη από την εξέλιξη αυτή.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεταγραφή μου στην ομάδα του Α.Ο Αιγάλεω. Είναι μια καινούρια αρχή για έμενα και μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Χρήστο Σκρέτα καθώς και τη διοίκηση της ομάδας για την άψογη συνεργασία καθώς και τις συμπαίκτριες μου γιατί με έκαναν να αγαπήσω το βόλεϊ. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα του Α.Ο Αιγάλεω για το ενδιαφέρον τους και την θερμή τους υποδοχή!»

Η ανακοίνωση του ΑΣΕ Νεωρίου

«Η διοίκηση του ΑΣΕ ΝΕΩΡΙΟΥ βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μετεγγραφή της αρχηγού των νεανίδων και Γυναικών Νικολέτας Κοκμοτού στον ΑΟ Αιγάλεω που αγωνίζεται στην Pre league και το 2017-2018 έφτασε ένα βήμα πριν την άνοδο στην Α1. Η ομάδα νεανίδων μας βρέθηκε αντιμέτωπη με το ΑΟ Αιγάλεω στο Top 16 του πανελλήνιου πρωταθλήματος όπου το ΑΟ Αιγάλεω έφτασε για μια ακόμη χρόνια στο Final 4. Ευχαριστούμε πολύ τον Πρόεδρο του ΑΟ Αιγάλεω κ. Βλάχο, την έφορο Κα. Βλάχου και την προπονήτρια Κα. Αντωνιάδου για το ειλικρινές ενδιαφέρον τους και την εξαιρετική επικοινωνία και όλη τη διάρκεια της μεταγραφής. Νικολέτα μας, η Διοίκηση, οι προπονητές και οι συναθλήτριες σου είμαστε περήφανοι για εσένα και σου ευχόμαστε να έχεις πάντα επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς, καλή αρχή στις σπουδές σου και... εις το επανιδείν!»

 

Η επίσημη ανακοίνωση του Αιγάλεω

Ο ΑΟ Αιγάλεω είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την ακραία Νικολέτα Κοκμοτού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον προπονητή Χρήστο Σκρετα της ΆΣΕ Νεωριου για την άψογη συνεργασία για την μετακίνηση της Νικολέτας και βέβαια ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς της αθλήτριας που μας εμπιστεύτηκαν το παιδί τους.
Νικολέτα καλώς ήρθες στο CITY.
Να έχεις μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες χωρίς τραυματισμους.