Στον Α.Ο. Θήρας η Ευαγγελία Μερτέκη

Η ομάδα της Σαντορίνης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή τη συμφωνία της με την Ευαγγελία Μερτέκη.  
 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

"Το Δ.Σ του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ευχαγγελία Μερτέκη.

Ευχόμαστε στην αθλήτρια να έχει πάνω από όλα μια υγιή χρονιά και κάθε επιτυχία στην επίτευξη τόσο των προσωπικών της στόχων όσο και της ομάδος μας».

 

 

Στον Πανναξιακό  η Αλεξάνδρα Καραβοκύρη

Ο Πανναξιακός συνεχίζει την προσπάθειά του να ενισχύσει όσο το δυνατόν καλύτερά γίνεται, ώστε να εμφανιστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Volleyleague γυναικών. Η ομάδα της Νάξου προχώρησε στην ανακοίνωση απόκτησης της 18χρονης Αλεξάνδρας Καραβοκύρη, μέλους της εθνικής κορασίδων και η οποία ταξιδεύει στο νησί για να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με την Ξένια Κακουράτου όσον αφορά τη θέση του λίμπερο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Νάξου μετά την επίσημη ανακοίνωσή της από τη διοίκηση του Πανναξιακού είπε: «Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή και την ομάδα για την εμπιστοσύνη τους. Είναι πρόκληση για μένα να ανήκω στον Πανναξιακό, μια ομάδα που πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στην Α1 και την στηρίζει όλο το νησί. Ελπίζω να βοηθήσω και εγώ την νέα ομάδα μου όσο μπορώ. Εύχομαι να έχουμε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

 

Η επίσημη ανακοίνωση του Πανναξιακού

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Αλεξάνδρα Καραβοκύρη, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 18χρονη νεαρή αθλήτρια ύψους 163 εκ αγωνίζεται ως λίμπερο και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε την Αλεξάνδρα Καραβοκύρη στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η Καραβοκύρη – έχει αγωνιστεί και ως ακραία με την ομάδα του Μαρκόπουλου όπου και αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και του Χαλανδριου όπου και ξεκίνησε τη καριέρα της το 2010 (έως το 2016) ενώ στην ομάδα του Νίκου Κωστακόπουλου έως τώρα ανήκουν οι: Όλγα Βεργίδου και Ευανθία Λάβδα (πάσα), Ειρήνη Τσοπανίδου και Μαριφένια Πατεράκη (Κεντρική), Ξένια Κακουράτου και Αλεξάνδρα Καραβοκύρη (λίμπερο), Αθανασία Λιάγκη (Διαγώνια) και Φρασνιέλ Στεντίλ (ακραία) κάτι που δείχνει ότι ο Πανναξιακός θα κινηθεί για ακραία και κεντρική ώστε να κλείσει το ρόστερ του».