Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Πανναξιακού και τη σεζόν 2018-19 θα είναι κάτοικος Νάξου

Πρόσθεσε… δύναμη στο κέντρο

  • Δευτέρα, 13 Αυγούστου, 2018 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 13 Αυγ. 2018 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανναξιακός, καθώς μετά τις απαραίτητες συζητήσεις συμφώνησε σε όλα με την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου. Η διοίκηση της ομάδας της Νάξου με την κίνησή της αυτή έδειξε πως και εμπιστεύεται τις Ελληνίδες αθλήτριες αλλά και πως έχει στόχο και… προοπτική.

Η 23χρονη Ελληνίδα κεντρική έχει κερδίσει τα εύσημα στο κολεγιακό πρωτάθλημα της Αμερικής, ταυτόχρονα έχει εμπειρία από την Ευρώπη, αλλά το σημαντικότερο είναι πως έχει όρεξη για δουλειά, αλλά και… δίψα για την κατάκτηση τίτλων και διακρίσεων.

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, την περίοδο αυτήν προπονείται με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα γυναικών στον Βόλο, καθώς η Εθνική ομάδα θα αγωνισθεί για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Πανναξιακός από την πλευρά του για να καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή της Ελληνίδας αθλήτριας χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια κι αυτό φαίνεται και στην ανακοίνωση του συλλόγου της Νάξου.

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η 23χρονη διεθνής αθλήτρια ύψους 185εκ. αγωνίζεται ως Κεντρική και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε την Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Από την πλευρά της η Ειρήνη  Χατζηευστρατιάδου  στις πρώτες δηλώσεις ως αθλήτρια του Πανναξιακού είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια για λογαριασμό του Πανναξιακού ΑΟΝ. Ανυπομονώ να συμμετάσχω στο ελληνικό πρωτάθλημα και ειδικότερα σε μια ομάδα με πολλές διακρίσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και τα μέλη της ομάδας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι η χρόνια που έρχεται να μας φέρει πολλές επιτυχίες και πάνω από όλα να έχουμε υγεία”.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα Ουγγαρίας με τη φανέλα της ΜΤΚ Βουδαπέστης. Επίσης ήταν επί τέσσερα χρόνια Κολλεγιακό των ΗΠΑ στο Μαϊάμι Dade και στη συνέχεια στο Κολούμπια και μάλιστα το 2015 έγινε η πρώτη ελληνίδα που πάτησε στο παρκέ ενός τελικού πρωταθλήματος. Ξεκίνησε το βόλεϊ στον Αίαντα Ευόσμου το 2009 όπου και παρέμεινε ως το 2013, ενώ έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 2/9/1995, έχει ύψος 185 εκ. και αγωνίζεται ως κεντρική.

Τέλος οι έως τώρα κινήσεις του Πανναξιακού έχουν ως εξής:  Όλγα Βεργίδου και Ευανθία Λάβδα (πάσα), Αθανασία Λιάγκη (Διαγώνια), Ειρήνη Τσοπανίδου, Ειρήνη Χατζηυεστρατιάδου, Μαριφένια Πατεράκη, Παναγιώτα Βόμβα (κεντρική), Ξένια Κακουράτου, Αλεξάνδρα Καραβοκύρη (Λίμπερο) και Φρανσιέλ Στεντίλ (ακραία).