Ο Ντόκιτς τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και θα φορέσει ξανά τη φανέλα του Φοίνικα

Η μεγάλη… επιστροφή

  • Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2018 - 18:52
  • /   Eνημέρωση: 26 Σεπ. 2018 - 19:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στον Φοίνικα Σύρου επιστρέφει ο Tomislav Dokic μετά από περίπου δύο χρόνια. Ο αγαπημένος αθλητής της εξέδρας και γενικά όλων των φίλων του βόλεϊ στη Σύρο, συζήτησε με τη διοίκηση του «Πειρατικού» και τα βρήκε σε όλα και την ερχόμενη Πέμπτη θα βρίσκεται στην Αθήνα για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Ο Φοίνικας μετά την αρνητική εξέλιξη της πορείας της μεταγραφικής του διαγώνιου Κενυάτη  Μάικ Τσέμο – δεν κατάφερε να πάρει Βίζα – κινήθηκε άμεσα, καθώς έπεισε τον Ντόκιτς να επιστρέψει στο αγαπημένο του νησί. Οι δύο πλευρές (Ντόκιτς και διοίκηση) δεν χρειάστηκε να συζητήσουν για πολύ ώρα καθώς η αγάπη του αθλητή για το νησί και τον Φοίνικα, αλλά και η εκτίμηση των ανθρώπων του «Πειρατικού» είναι γνωστά. Η «σημαία» του Φοίνικα πλέον βρίσκεται στον ιστό της και ο Νίκος Ζαλμάς θα έχει έναν αθλητή εγνωσμένης αξίας για να στηρίξει την φετινή προσπάθεια  της ομάδας του.

Ο Ντόκιτς θα φτάσει στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη και άμεσα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή, καθώς ο Φοίνικας θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ελλάδας για τα προγραμματισμένα φιλικά με την ΑΕΚ. Βέβαια δεν έχουν κλείσει ως προς τις ημερομηνίες τα φιλικά με την ΑΕΚ καθώς αυτά μπορεί να γίνουν Παρασκευή  και Σάββατο ή Σάββατο και Κυριακή. Η Ένωση πάντως θα είναι ο αντίπαλος του Φοίνικα και μάλιστα θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει της προκριματικής φάσης του League Cup που θα γίνουν στον Πειραιά το επόμενο Σαββατοκύριακο. 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Φοίνικα

«Με μεγάλη χαρά σας κάνουμε γνωστή τη συμφωνία μας με τον φυσικό μας… αρχηγό τον Tomislav Dokic. Ο Αθλητής επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα και το νησί που του έχει προσφέρει τόσες μεγάλες και ωραίες στιγμές, ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στον Φοίνικα. Πλέον το ρόστερ ολοκληρώθηκε με τον παίκτη… κλειδί κι όλοι ελπίζουμε για μία ακόμη συναρπαστική σεζόν. Από την πλευρά μας να ευχηθούμε τόσο τον Ντόκιτς όσο και στο υπόλοιπο ρόστερ, να υπάρχει υγεία πάνω από όλα και όλοι μαζί να πάμε τον Φοίνικα όσο πιο ψηλά γίνεται».

Το βιογραφικό του Φυσικού αρχηγού του Φοίνικα

Period

Team

Note

2017/18

Kielce, Poland

 

2016/17

Baniyas, UAE

 

2014/16

Syros Foinikas, Greece

 

2013/14

G.A.S Pamvochaikos, Greece

 

2012/13

Dorozhnik Krasnoyarsk, Russia

 

2011/12

Syros Foinikas, Greece

 

2010/11

Bastia Umbra, Italy

 

2004/2010

Crvena Zvezda BEOGRAD, Serbia