Το Σάββατο στις 19:00 το «Πειρατικό» θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό

Πρόβα… τζενεράλε για Φοίνικα

Το Σάββατο στις 19:00 ο Φοίνικας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό, στο κλειστό των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. Η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου κινήθηκε ταχύτητα μετά την ανακοίνωση για την αναβολή – μετάθεση της πρώτης αγωνιστικής κι έκλεισε φιλικό με τους πρωταθλητές Ελλάδος. Οι δύο ομάδες είχαν αγωνισθεί και πριν από μερικές ημέρες στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του League Cup, εκεί που οι Πειραιώτες επικράτησαν του Πειρατικού. Βέβαια όπως είναι γνωστό ο Φοίνικας προκρίθηκε ως καλύτερος δεύτερος και θα παίξει στον ημιτελικό με την ΑΕΚ. Οι φίλοι της ομάδες της Σύρου στο παιχνίδι του Σαββάτου θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά της ομάδα τους να αγωνίζεται στο κλειστό της Σύρου, καθώς μέχρι στιγμής ότι αγώνες έχει δώσει το συγκρότημα του Νίκου Ζαλμά είναι εκτός νησιού. Έτσι, οι φίλοι της ομάδας θα πάρουν μία πρώτη γεύση από την νέα ομάδα του Φοίνικα. Πάντως τα πρώτα στοιχεία που έχει δείξει το… Πειρατικό είναι ενθαρρυντικά καθώς, πρόκειται για μία νεανική ομάδα, η οποία παλεύει τον κάθε πόντο. Αυτά όλα βέβαια θα τα δούμε στη συνέχεια, καθώς μετά τα φιλικό με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Volley League.

 

Στην Κηφισιά ο Βραζιλιάνος Μαρκές Ντε Ολιβέϊρα Ρενάτο

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Μαρκές Ντε Ολιβέϊρα Ρενάτο για την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς τόνισε: «Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι εδώ. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα μου. Οι άνθρωποι της ομάδας με έχουν αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ. Είμαι σίγουρος ότι την φετινή περίοδο θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Είμαι ευχαριστημένος που έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ο Ρενάτο Μαρκέζ ντε Ολιβέιρα (Renato Marquez de Oliveira) τη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στην βραζιλιάνικη Funvic Taubaté. Και είναι γεννημένος 26 Νοεμβρίου 1988, έχει ύψος 2.06.