Καθαρά επαγγελματικοί λόγοι έφεραν εκτός ομάδας τον Νίκο Ζαλμά

Ο Ratko Pavlicevic νέος προπονητής του Φοίνικα

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου έκανε γνωστή τη λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Ζαλμά. Οι δύο πλευρές… χωρίζουν φιλικά καθώς οι λόγοι της αποχώρησης από την ομάδα της Σύρου του κ. Ζαλμά, είναι καθαρά επαγγελματικοί. Άλλωστε όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία που είχαν και τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος στο σύντομο διάστημα που βρέθηκε στη Σύρο κατάφερε να… κλέψει τις καρδιές όλων. Μα βαριά καρδιά η διοίκηση και ο κ. Ζαλμάς αποφάσισαν την κοινή λύση της συνεργασίας τους, καθώς επαγγελματικοί λόγοι αναγκάζουν τον Έλληνα προπονητή να μείνει στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση του «Πειρατικού» κινήθηκε άμεσα και ήρθε σε συμφωνία με έναν παλιό γνώριμο τον κ. Ratko Pavlicevic. Οι δύο πλευρές είχαν συνεργαστεί και τη σεζόν 2014-15. Ο κ. Παβλίσεβιτς αναμένεται σύντομα στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωηση της διοίκησης του Φοίνικα 

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου ανακοινώνει την διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Ζαλμά από την τεχνική ηγεσία της ομάδας για επαγγελματικούς λόγους. Η συνεργασία με τον κ. Ζαλμά υπήρξε άψογη και σύσσωμος ο κόσμος του Φοίνικα εκφράζει τις αμέριστες ευχαριστίες του, καθώς στο σύντομο αυτό διάστημα που βρέθηκε στο τιμόνι της δούλεψε με συνέπεια για τη δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Τη θέση του προπονητή αναλαμβάνει ο παλιός γνώριμος της ομάδας Ratko Pavlicevic, ο οποίος υπήρξε προπονητής της και κατά την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 και του οποίου η αξία είναι αναγνωρισμένη, αφού επί των ημερών του η ομάδα είχε κατακτήσει την 3η θέση του πρωταθλήματος και είχε συμμετοχή και στο final four του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διοίκηση εύχεται στον κ. Ζαλμά καλή συνέχεια και στον κ. Pavlicevic καλή επιτυχία στο έργο του και καλή αγωνιστική σεζόν.