Ο Π.Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε την απόκτηση του Νιλς Κλαπβάικ

  • Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 9 Ιαν. 2019 - 20:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ολλανδού διαγωνίου Νιλς Κλαπβάικ.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ αναφέρει:

 

«Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή Niels Klapwijk. Ο Ολλανδός παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι γεννημένος στις 19 Σεπτεμβρίου 1985 στην πόλη Αμερσφόρτ, έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται στην θέση του διαγώνιου. Η επαγγελματική σταδιοδρομία ξεκινά τη σεζόν 2007-08 στην HVA στο Άμστερνταμ. Την επόμενη σεζόν μετακόμισε στο Ρότερνταμ για λογαριασμό της  Zevenhuizen, όπου έπαιξε για δύο χρόνια (2008-10), κερδίζοντας ένα το πρωτάθλημα και το Ολλανδικό Σούπερ Καπ. Στην αγωνιστική περίοδο 2010-11 φόρεσε τη φανέλα της Noliko Maaseik, κατακτώντας το πρωτάθλημα Βελγίου, και μετέπειτα αγωνίστηκε στην Ιταλία για την Callipo (2011-13) και την Porto Robur Costa (2013-14). Στη σεζόν 2014-15, μετακόμισε στην Τουρκία, όπου παρέμεινε για δύο χρόνια στην Beşiktaş (2014-16), το 2016 αγωνίστηκε στον Λίβανο για λογαριασμό της Bouchrieh και επιστρέφει στο πρωτάθλημα της  Τουρκίας για την İnegöl (2016-17) και για την Afyon (2018). Με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας έχει κατακτήσει την τρίτη θέση στο Memorial Hubert Wagner (2013)».

 

 

Στον Ολυμπιακό ο Γιώργος Παπαλεξίου

Τον Έλληνα διεθνή κεντρικό Γιώργο Παπαλεξίου από τον Μ.Α.Σ. Νίκη Αιγινίου απέκτησε ο Ολυμπιακός και ανακοίνωσε τη μεταγραφή του.

 Η ανακοίνωση αναφέρει:  «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαλεξίου.

Ο Έλληνας διεθνής είναι γεννημένος στις 28/8/1999, έχει ύψος 2.02μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός. Γεννήθηκε στον Κολινδό Πιερίας και από το 2013 μέχρι σήμερα αγωνίζονταν στη Νίκη Αιγινίου.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο Γιώργος Παπαλεξίου ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό, τον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου και το προπονητικό επιτελείο που έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο Ολυμπιακός ως γνωστόν πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και οι στόχοι μας για τη φετινή σεζόν είναι κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Όσον αφορά την Ευρώπη η ομάδα θα διεκδικήσει και φέτος τη διάκριση και γιατί να μην κατακτήσουμε και αυτόν τον τίτλο; Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την φανέλα του Ολυμπιακού μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους που δίνουν το στίγμα τους σε κάθε αγώνα με την δυνατή ατμόσφαιρα που δημιουργούν».

 

 

Ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντούσαν Λόπαρ

Ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σέρβου κεντρικού Ντούσαν Λόπαρ (Dusan Lopar). Θα πάρει τη θέση του Βραζιλιάνου Μαρκές Ρενάτο ντε Ολιβέιρα.

 Την περσινή σεζόν, ο Ντούσαν Λόπαρ ήταν στο γαλλικό πρωτάθλημα και στη Νασό. Έχει επίσης αγωνιστεί στη Νόβι Παζάρ και Παρτιζάν.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της Κηφισιάς τόνισε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Volley League με τα χρώματα της Κηφισιάς. Ξέρω ότι στον πρώτο γύρο δεν κάναμε την επιθυμητή πορεία στο πρωτάθλημα. Ανυπομονώ για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος αρχής γενομένης από αυτό με την Κομοτηνή το Σάββατο. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό προκειμένου η Κηφισιά να ανακάμψει βαθμολογικά και να υλοποιήσει τον στόχο της που είναι να αγωνιστεί στα play off της Volley League».

 

Ανακοίνωση Ε.Σ.Α.Π. για τον αθλητή Pereira dos santos Renan

Το Ε.Σ.Κ.Α.Ν. με έγγραφό του προς το Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής, Ε.Ο.Π.Ε. και Ε.Σ.Α.Π. ενημέρωσε ότι... μετά από έλεγχο που διεξήχθη μετά τον αγώνα Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής για το πρωτάθλημα της volleyleague (21/11/18) ο Βραζιλιάνος αθλητής του Τ.Α.Α. Μ.Γ.Σ.Α.Ε.Κομοτηνής Pereira dos santos Renan βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία "νορανδροστερόνη".

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Ε.Σ.Κ.Α.Ν. ο αθλητής (ο οποίος έχει ήδη αναχωρήσει από την Ελλάδα λύνοντας το συμβόλαιό του με την ομάδα της Ροδόπης) έχει δικαίωμα να ζητήσει εξέταση και του Β΄δείγματος μέχρι τις 20 Ιανουαρίου. Μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών του έχει επιβάλει ποινή προσωρινού αποκλεισμού από όλους τους αγώνες.

Η Ε.Σ.Α.Π. άμεσα και με έγγραφό της προς τον αθλητή, το σωματείο του και το δικαιοδοτικό της όργανο, ενεργοποίησε την διαδικασία που προβλέπει η αθλητική νομοθεσία, ο πρόσφατα επικυρωμένος παγκόσμιος κώδικας αντιντόπινγκ και η προκήρυξη του πρωταθλήματος για αντίστοιχες περιπτώσεις.