Στον Φοίνικα ο Σαμούλι Καϊσλασάλο

Τον διεθνή διαγώνιο Φιλανδό Σαμούλι Καϊσλασάλο απέκτησε ο Φοίνικας Σύρου. Ο Φιλανδός έρχεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων για να αντικαταστήσει τον Τόμισλαβ Ντόκτις, που ως γνωστό αποχώρησε από την ομάδα μετά τη συμφωνία του με ομάδα από τα Αραβικά Εμιράτα. Η ομάδα της Σύρου που δεν ήθελε να αφήσει κενή τη θέση κινήθηκε άμεσα και τα βρήκε σε όλα με τον Καϊσλασάλο.  Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο κ. Παβλίσεβιτς θα έχει χρόνο να δουλέψει με το νέο απόκτημα της ομάδας, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο Φοίνικας έχει ρεπό. Την επόμενη εβδομάδα το «Πειρατικό» θα φιλοξενήσει στο κλειστό του αθλητικού κέντρου τον Παμβοχαϊκό κι εκεί αναμένεται να κάνει ντεμπούτο και ο Φιλανδός διαγώνιος.  

 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

 

Στην απόκτηση του Φινλανδού διεθνή διαγώνιου Samuli Kaislasalo προέβη ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου μετά την αποχώρηση του Tomislav Dokic.

Ο διεθνής αθλητής γεννημένος στις 3/8/1995 έχει ύψος 2,04 και προέρχεται από την Φινλανδική ομάδα LEKA και έχει αγωνιστεί στην επίσης Φινλανδική Rantaperkion Isku.

Το 2018 συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα της χώρας του και την ίδια χρονιά βρέθηκε στο Top 3 των σκόρερ στο Φινλανδικό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός πολλά υποσχόμενος διεθνής αθλητής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του ΑΟ Φοίνικα Σύρου και αναμένεται στο νησί τις επόμενες ημέρες.

Σκοπός της ομάδας με αυτή τη μεταγραφική κίνηση, είναι η διατήρηση των αρχικών της στόχων, και του εύχεται καλή επιτυχία.

 

 

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2018-19

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Γυμναστήριο Μίκρας 19.00: Ηρακλής Πετ. 2015 - ΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Διαιτητές:

Γυμναστήριο Κομοτηνής 19.00: Μ.Γ.Σ.Α.Ε. Κομοτηνής - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Διαιτητές:

 

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Γυμναστήριο Πανελληνίου 17.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ. (ΕΡΤ2)

Διαιτητές:

Γυμναστήριο Μετς 20.00: ΑΕΚ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. (ΕΡΤ-Play)

Διαιτητές:

Ρεπό ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου και ο Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός.