Μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

16 Μαρτίου το All Star Game της volley league

  • Τρίτη, 29 Ιανουαρίου, 2019 - 18:26
  • /   Eνημέρωση: 30 Ιαν. 2019 - 19:01
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Μία ακόμη μεγάλη γιορτή θα φιλοξενήσει η πρωτεύουσα των Κυκλάδων, καθώς όπως έγινε γνωστό και μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στις 16 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στη Σύρο το All Star Game της Volley League. Ένας θεσμός που επιστρέφει μετά από περίπου δέκα χρόνια και η Σύρος μετά από απόφαση και της ΕΣΑΠ θα διοργανώσει μία ακόμη… γιορτή. Ακόμη δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες μιας και είμαστε σε αρχικό στάδιο, όμως όπως αναφέρθηκε στην συνέντευξη Τύπου, εκτός του αγωνιστικού σκέλους θα επιδιωχθεί να υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις.

Τώρα όσον αφορά το All Star Game από πλευράς Περιφέρειας τονίστηκε πως είναι ιδιαίτερη τιμή για την Σύρο η διοργάνωση μιας τόσο σπουδαίας αθλητικής εκδήλωσης. «Είναι σημαντικό για τη Σύρο να φιλοξενεί μετά από χρόνια έναν τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Επίσης είναι και τιμή για το νησί να την εμπιστεύονται όλοι οι άνθρωποι του χώρου. Αμέσως με το που έγινε η πρόταση διοργάνωσης αυτής της εκδήλωσης από τη Σύρο, όλοι δέχθηκαν με χαρά, αφού γνωρίζουν πως θα διεξαχθεί μία ακόμη γιορτή προώθησης του αθλήματος. Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχει καταφέρει να είναι και πρωτεύουσα του Βόλεϊ τα τελευταία χρόνια, αφού ανελλιπώς διεξάγοντες τελικές φάσεις στο νησί. Μην ξεχνάμε πως εκτός από τους τελικούς του League Cup, έχει διοργανωθεί και το final four του κυπέλλου. Ελπίζουμε όλοι να σταθούν δίπλα σ’ αυτή διοργάνωση και η Σύρος να κερδίσει την προβολή που της αξίζει».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της τοπικής του Βόλεϊ κ. Σολάρης αναφέρθηκε στο άθλημα, αλλά και την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το 1982. «Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί όταν ξεκινήσουμε αυτήν την προσπάθεια ότι σήμερα θα μιλούσαν για τόσο υψηλού επιπέδου αθλητικές εκδηλώσεις. Στο ξεκίνημά μας δεν υπήρχε η δυνατότητα δημιουργίας πρωταθλήματος,, καθώς οι μετακινήσεις ήταν δύσκολες. Τώρα, εδώ στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων η μία μεγάλη διοργάνωση διαδέχεται την άλλη. Είναι ευχάριστο να υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν το άθλημα. Ελπίζω το All Star Game να γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και να πάνε όλα καλά. Η Σύρος έχει καταφέρει έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Ομοσπονδίας, καθώς όλοι γνωρίζουν πως κάθε διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία. Θα δουλέψουμε όλοι μαζί ώστε να γίνουν όλα όπως πρέπει και να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι».

Τέλος, ο πρόεδρος του Φοίνικα σημείωσε πως με το που έγινε η πρόταση από πλευρά τους όλοι συμφώνησαν, καθώς γνωρίζουν πως ότι γίνεται στη Σύρο έχει μεγάλη επιτυχία. Ο κ. Αρβανίτης στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καλή πορεία της ομάδας του τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο League Cup κατακτώντας τη δεύτερη θέση, αλλά και στα κολακεύτηκα σχόλια των αντιπάλων του Φοίνικα. Τέλος, ευχήθηκε όλο το νησί να σταθεί δίπλα στην ομάδα του «Πειρατικού» ώστε να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Volley League”.   

Ετικέτες: