Ο πρώτος ξένος στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ είναι γεγονός

Έκλεισε… Τσούλαφιτς για τη θέση του διαγώνιου

Ο ΟΦΗ μετά τους αγώνες κατάταξης θα αγωνισθεί στη Volley League τη σεζόν 2019-20 και θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα της Σύρου. Οι Κρητικοί που έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους έχουν μάλιστα προχωρήσει και στην πρώτη τους μεταγραφή ξένου αθλητή.

Ο 33χρονος θηριώδης (2.06) διεθνής Μαυροβούνιος διαγώνιος Mίλος Τσούλαφιτς (Milos Culafic) είναι και επίσημα, ο πρώτος ξένος στην ιστορία της ομάδας βόλεϊ του ΟΦΗ!

Ο Τσούλαφιτς έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, που είναι για ένα χρόνο και έτσι αποτελεί την πρώτη μεταγραφική επιλογή της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της στην Volley League, για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ δυνατά τις μεταγραφές του, με ένα παίκτη, που έχει μεγάλες παραστάσεις από τα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Ρωσίας, της Κορέας και της Γαλλίας, ενώ και είναι και εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.
Μάλιστα για το λόγο αυτό, η άφιξη του στην Κρήτη, θα γίνει περίπου στα μέσα του Σεπτέμβρη.

Ο Τσούλαφιτς ήταν από τις πρώτες επιλογές στον σχεδιασμό του προπονητή του ΟΦΗ Δημήτρη Ζλατιλίδη, ο οποίος θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος παίκτης, θα βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια του ΟΦΗ στην Volley League.
Να σημειωθεί ότι, ο Τσούλαφιτς έχει να επιδείξει ένα πρωτάθλημα Σερβίας-Μαυροβουνίου, δύο πρωταθλήματα Μαυροβουνίου, τρία κύπελλα Μαυροβουνίου και ένα κύπελλο στην Αργεντινή. Για δύο σεζόν μάλιστα εξελέγη MVP του πρωταθλήματος του Μαυροβουνίου.
Τη σεζόν 2018-2019 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ελβετίας με τη φανέλα της TV Schonenwerd.
Το 2014 αντιμετώπισε την Εθνική μας ομάδα στoν τελικό του European League το 2014. Σε εκείνη τη διοργάνωση, ο Τσούλαφιτς είχε αναδειχθεί MVP.
Ο Τσούτλαφιτς, δεν θα είναι ασφαλώς ο μοναδικός ξένος του ΟΦΗ στην Volley League, καθώς η ομάδα θα κινηθεί για 4 ξένους, όπως έχει δικαίωμα!
Ήδη οι επόμενοι στόχοι, έχουν βρεθεί και ο ΟΦΗ είναι έτοιμος και για τα επόμενα μεταγραφικά του χτυπήματα.

"Ο ΟΦΗ είναι μια από τις πιο ιστορικές αθλητικές οικογένειες της Ελλάδας και είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ για αυτόν". Με τα λόγια αυτά, ο 33χρονος θηριώδης (2.06) διεθνής Μαυροβούνιος διαγώνιος Mίλος Τσούλαφιτς (Milos Culafic), μίλησε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, για την μεταγραφή του στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ και την προσπάθεια της ομάδας στην πρώτη της χρονιά στην Volley League.

Ο Μαυροβούνιος διαγώνιος, χαρακτήρισε την Ελληνική Volley League "ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Γνωρίζω αρκετούς παίκτες και κάποιους τους έχω αντιμετωπίσει αντιπάλους με την Εθνική ομάδα".

Ενώ για το στόχο, που πρέπει να έχει ο ΟΦΗ στην πρώτη χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, ανέφερε ότι "για μας, θα είναι η πρώτη χρονιά στην πρώτη κατηγορία και ο στόχος είναι να μείνουμε σε αυτήν και μετά να βάλουμε τις βάσεις για κάτι καλύτερο".

Το βιογραφικό του Τσούλαφιτς:

2005-2008 Μπουντούντσονστ (Μαυροβούνιο)
2008-2010 Μπουντβάνσκα (Μαυροβούνιο)
2010-2011 Suwon KEPCO (Κορέα)
2011-2012 Πουατιέ (Γαλλία)
2012-2013 Τιουμέν (Ρωσία)
2013-2014 Suwon KEPCO (Κορέα), Μπουντβάνσκα (Μαυροβούνιο), Αραγκό Ντε Σετ (Γαλλία)
2014-2015 Μπελεντίγε Σαχινμπέι (Τουρκία)
2015-2016 Μπόλιβαρ (Αργεντινή), Τουλούζ (Γαλλία)
2016-2017 Ομράν (Ιράν)
2017-2018 Αουρίσπα Αλεσάνο (Ιταλία)
2018-2019 Σόνβερντ (Ολλανδία)

Ετικέτες: