Νέα αναβολή στις εκλογές του Πανναξιακού

Αναβάλλονται εκ νέου οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Πανναξιακό, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ναξιακός Σύλλογος αναφέρει  πως η νέα αναβολή οφείλετε στον γεγονός πως οι κάτοικοι του νησιού αυτό το διάστημα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στις Δημοτικές εκλογές και δεν υπάρχει επαρκή προσέλευση στις εκλογές του σωματείου.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΝ αναφέρει

«Και νέα αναβολή στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου προχώρησε με ανακοίνωσή του ο Πανναξιακός ΑΟΝ

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει στους φίλους και τα μέλη του σωματείου ότι οι προγραμματισμένες εκλογές του συλλόγου αναβάλλονται.

Αιτία της νέας αναβολής είναι οι εθνικές εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς το ενδιαφέρον της κοινωνίας είναι στραμμένο στην εκλογή νέου δημάρχου στο νησί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πρόθεση επαρκούς προσέλευσης στις εκλογές του σωματείου μας.

Οι εννέα υποψήφιοι για τις θέσεις του Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ έχουν ήδη συμπληρωθεί και απολογούμαστε για τον κακό προγραμματισμό της εκλογικής διαδικασίας.Θα ενημερώσουμε τα μέλη και τους φίλους της ομάδας με νέα ανακοίνωση για την ακριβής ημερομηνία, τόπο και ώρα που θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία».