Τη Δευτέρα στις 19:00 η Ετήσια Γενική συνέλευση του Φοίνικα Σύρου

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη

  • Δευτέρα, 10 Ιουνίου, 2019 - 06:22
  • /   Eνημέρωση: 10 Ιουν. 2019 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Τη Δευτέρα το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση του Φοίνικα Σύρου. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων. Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός για της σεζόν 2018-19, αλλά και ο προγραμματισμός για τη χρονιά 2019-20. Επίσης θα υπάρξει η εκλογή νέου συμβουλίου στο ΤΑΑ για τη σεζόν 2019-20. Οι φίλοι της ομάδας καλούνται να δώσουν το παρών καθώς είναι μία κρίσιμη συνεδρίαση, καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά. Δεν υπάρχει χρόνος και δεν μπορεί ο σχεδιασμός της ομάδας να πηγαίνει πίσω. Θα πρέπει να υπάρχουν όλα τα χρονικά περιθώρια στη νέα διοίκηση να κάνει τον προγραμματισμός της και να μιλήσει με παίκτες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Αυτό γιατί ήδη ο Βουλκίδης μίλησε και συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Βελούδης έχει δεχθεί προτάσεις από άλλες ομάδες.  

Επίσης ο Φοίνικας μετά το τέλος της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης θα πρέπει να είναι πιο δυνατός να πατά ακόμη καλύτερα στο έδαφος, ώστε η νέα διοίκηση να μπορεί να προχωρήσει με μεγαλύτερη άνεση στον σχεδιασμό της ομάδας. Ο Φοίνικας πρέπει να παραμείνει μέσα στις ομάδες που διακρίνονται και καταλαμβάνουν τις υψηλότερες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Η χρονιά για το… Πειρατικό έκλεισε στην τρίτη θέση, αφήνοντας πίσω του ομάδας όπως ο Παναθηναϊκός και η Κηφισιά, αλλά και ήταν ανταγωνιστικός στα ημιτελικά κόντρα στον Ολυμπιακό. Μόνο ο Φοίνικας στάθηκε εμπόδιο στους πρωταθλητές, αφού χρειάστηκε να υπερβάλουν εαυτό για να κάμψουν την αντίσταση των Συριανών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

 

“Ο σύλλογος ανακοινώνει ότι η ετήσια γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί

 

Την Δευτέρα  10/6/19  και ώρα 19.00 στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην γενική συνέλευση έχουν τα ταμειακώς εντάξει μέλη του συλλόγου. (Περιλαμβάνονται σε αυτά και οι κάτοχοι καρτών διαρκείας 2018-19).

 

Θέματα της ΓΣ :

 

Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς 2018-19

Προγραμματισμός για την νέα χρονιά 2019-20

Εκλογή ΤΑΑ επαγγελματικής ομάδας για την νέα χρονιά 2019-20”.

 

Ανακοινώθηκε η παραμονή Ανδρεόπουλου στον Παναθηναϊκό

Το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έκανε μία μικρή διακοπή από τις υποχρεώσεις του στην Εθνική ανδρών για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Η ανακοίνωση του ΤΑΑ Παναθηναϊκός:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, Δημήτρη Ανδρεόπουλο, για την σεζόν 2019-20.
Ο έμπειρος τεχνικός θα βρίσκεται για έκτη συνεχή χρονιά στον πάγκο του «τριφυλλιού», συνεχίζοντας έτσι την κοινή του πορεία με τον Σύλλογο που έχει καταξιωθεί ως παίκτης και τεχνικός.
Η παρουσία του ομοσπονδιακού κόουτς στην τεχνική ηγεσία του τμήματος αποτελεί εγγύηση, ότι το τμήμα βαδίζει με  σιγουριά και σταθερότητα προς την κορυφή.
Σε δήλωση του ο «πράσινος» προπονητής τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος  που θα συνεχίσουμε με τον Παναθηναϊκό και την επόμενη χρονιά. Θα συνεχίσουμε στον δρόμο της  οργάνωσης με σκοπό να φτάσει ο Παναθηναϊκός σταδιακά  εκεί που πρέπει. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια μας περιμένει σκληρή δουλειά ».

 

Τον Ρόλαντ Γκέργκι απέκτησε ο Ολυμπιακός

Την πρώτη μεταγραφή για την αγωνιστική σεζόν 2019-20 ανακοίνωσε ο πρωταθλητής Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Ούγγρο διεθνή ακραίο Ρόλαντ Γκέργκι. Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Τ.Α.Α., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Roland Gergye (Ρόλαντ Γκέργκι). O 26χρονος (24/02/1993) διεθνής Ούγγρος ακραίος, έχει ύψος 2 μέτρα  και την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Γαλατασαράι, με την οποία έφτασε στον τελικό του CEV Cup, όπου αντιμετώπισε την Τρεντίνο. Με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας έχει 167 συμμετοχές.

Προηγούμενες ομάδες

2010 - 2013 Φίνο Κάποσταρ (Ουγγαρία)
2013 - 2015 Φριντρισχάφεν (Γερμανία)
2015 - 2016 Μποβέ (Γαλλία)
2016 - 2018 Παρί Βόλεϊ (Γαλλία)
2018 - 2019 Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)

Παλμαρέ

3 Πρωταθλήματα Ουγγαρίας (2011, 2012, 2013)
3 Κύπελλα Ουγγαρίας (2011, 2012, 2013)
1 Πρωτάθλημα Γερμανίας (2015) 
2 Κύπελλα Γερμανίας (2014, 2015)
Φιναλιστ CEV Cup (2019)

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας ο Ρόλαντ Γκέργκι είπε τα εξής :
“Είμαι χαρούμενος που θα έχω την δυνατότητα να είμαι κομμάτι του Πρωταθλητή Ελλάδας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Είμαι πολύ αισιόδοξος για την σεζόν που έρχεται και θα δουλέψω σκληρά για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Στο παρελθόν έχω επισκεφθεί αρκετές φορές την Ελλάδα και νομίζω ότι είναι μια υπέροχη χώρα. Είμαι έτοιμος για αυτή την νέα εμπειρία. Έχω ακούσει πάρα πολλά για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι μας στους αγώνες μας και περιμένω με ανυπομονησία, να ζήσω κι εγώ από κοντά αυτή την εμπειρία!”

 

Με τον Μουνιόθ στον πάγκο συνεχίζουν οι πρωταθλητές Ελλάδος

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασία με τον Ισπανό προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ για τρίτη αγωνιστική σεζόν μετά την κατάκτηση δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων. Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.-Τ.Α.Α. ανακοινώνει ότι ενεργοποιήθηκε η οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος θα παραμείνει για τρίτη διαδοχική σεζόν στον πάγκο της ομάδας μας.

Ο προπονητής της ομάδας μας Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε τα εξής : "Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή να μείνω στον πάγκο του Ολυμπιακού και την νέα αγωνιστική περίοδο. Τα δύο προηγούμενα χρόνια αποτελούν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν. Όλοι οι άνθρωποι του κλαμπ, οι αθλητές, το τεχνικό επιτελείο, τα μέλη μας, οι φίλαθλοι, είμαστε μια οικογένεια και μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε θρυλική ιστορία!"