Θα πρέπει έως τη Δευτέρα να έχουν βρεθεί τα άτομα που θα πλαισιώσουν το νέο ΤΑΑ

Εν αναμονή των… εξελίξεων

Εν αναμονή των εξελίξεων στον Φοίνικα Σύρου αφού πλέον αναμένεται με μεγάλη αγωνία η συγκρότηση του ΤΑΑ. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενη δημοσίευση τα πάντα είναι… ρευστά, αφού ο Ισίδωρος Ροσσολάτος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από το ΤΑΑ και τα υπόλοιπα μέλη συζητούν την παραμονή τους με… προϋποθέσεις. Για να συνεχίσουν θα πρέπει όπως τονίστηκε στην τελευταία ετήσια Γενική συνέλευση θα πρέπει να προσληφθεί ένας team manager όπου θα τρέχει τις υποθέσεις της ομάδας, αλλά και μία Γραμματέας για να κρατά όλα όσα χρειάζονται σε καθημερινή βάση. Αυτές είναι κάποιες από τις προϋποθέσεις που ακούστηκαν και είναι απαραίτητες για την ομάδα του Φοίνικα, αφού θα πρέπει το «Πειρατικό» να λειτουργήσει κάτω από επαγγελματικά πλαίσια. Τώρα όσον αφορά το απερχόμενο ΤΑΑ, όπως τονίστηκε θα γίνουν όλες οι απαραίτητες κινήσεις ώστε το νέο – ίσως τριμελές – συμβούλιο να έχει όλα τα… εφόδια για να τρέξει άμεσα τις υποθέσεις που… καίνε. Οι φίλοι της ομάδες που θέλουν να βρεθούν πιο κοντά στον Φοίνικα και να βοηθήσουν από μέσα μπορούν να δηλώσουν υποψηφιότητα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. Μπορούν να το πράξουν επικοινωνώντας τόσο με τον μέχρι τώρα πρόεδρο του ΤΑΑ Δημήτρη Αρβανίτη όσο και με τον κ. Ισίδωρο Ροσσολάτο. Θα πρέπει να γίνει κατανοητό πως οι μέρες που ακολουθούν μπορεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή να επαναλαμβάνεται όμως είναι κρίσιμες. Δεν πρέπει να αφεθεί ο Φοίνικας στην μοίρα του και όλα να πάνε… πίσω. Ο χρόνος είναι πολύτιμος καθώς όπως βλέπουμε οι ομάδες της Volley League έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους. Θα είναι άδικο ο Φοίνικας, η ζωντανή διαφήμιση του νησιού να πάψει να υφίσταται. Γιατί όπως ειπώθηκε πολύ σωστά με τον Φοίνικα το Χειμώνα τα Σαββατοκύριακα περνούν ευχάριστα.

 

Η καθυστέρηση θα φέρει… αποχωρήσεις

 

 Μία σημαντική παράμετρο της όλης καθυστέρησης είναι και η αποχωρήσει των παικτών που πλαισίωναν το ρόστερ της σεζόν 2018-19. Ήδη ο Θεόδωρος Βουλκίδης δέχθηκε κρούση και συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, ενώ υπήρχε η διάθεση από πλευράς παίκτη να παραμείνει στη Σύρο. Ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό υπάρχει και για τον Σπύρο Βελούδη, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε πολύ καλή παρουσία με τα χρώματα του Φοίνικα. Οι υπόλοιποι παίκτες που ήταν στην ομάδα της Σύρου έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραμείνουν όμως ακόμη είναι άγνωστες οι προθέσεις της διοίκησης. Αυτό γιατί να υπάρξει κάποια απάντηση θα πρέπει να έχει σχηματιστεί και το νέο ΤΑΑ και το οποίο θα μπορεί να υπογράψει.   

 

 

Πράσινος για μία ακόμη χρονιά ο Πελεκούδας

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου η διοίκηση του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός προχωράει και στην ανανέωση των συμβολαίων των αθλητών που θα μείνουν και την σεζόν 2019-20. Η αρχή γίνεται με τον διεθνή κεντρικό Παναγιώτη Πελεκούδα.

 

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

 Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ανδρικής ομάδας βόλεϊ με τον Παναγιώτη Πελεκούδα και για την σεζόν 2019-20.

Ο έμπειρος κεντρικός θα φοράει και τη νέα χρονιά το «τριφύλλι» και θα συνεχίζει να αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της επιστροφής του Συλλόγου σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο Πελεκούδας με τις υπογραφές ανανέωσης με τον Παναθηναϊκό τόνισε «Μετά από αρκετά χρόνια μένω σε μια ομάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Αυτό οφείλεται στο δέσιμο που δημιουργήθηκε με την ομάδα , την διοίκηση και τον κόσμο από την πρώτη της χρονιά. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να ανήκει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και χαίρομαι που παραμένω μέλος του και θα συνεχίσω να βοηθάω από την πλευρά μου στην προσπάθεια του Συλλόγου. Θέλω να μείνω για άλλα δύο χρόνια προκειμένου να πάρω το νούμερο 14 από τον Σωτήρη Πανταλέων όταν σταματήσει».

 

Πελεκούδας Παναγιώτης

ΓΕΝΝΗΣΗ

ΠΟΛΗ

ΥΨΟΣ

ΘΕΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ

08/11/1989

Πάτρα

2.00

Κεντρικός

Ναι

ΣΕΖΟΝ

ΟΜΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΚΥΠΕΛΛΑ

ΑΛΛΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

2019-20:

Παναθηναϊκός Α.Ο.

 

 

 

2018-19:

Παναθηναϊκός Α.Ο.

Α1-5η

 

 

2017-18:

Π.Α.Ο.Κ.

Α1-2η 

Κυπελλούχος

 

2016-17:

Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Α1-4η 

 

 

2015-16:

Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός

Α1-6η

 

 

2014-15:

Ολυμπιακός (μέχρι 14/1/2015)

 

 

 

2013-14:

Φοίνικας Σύρου

Α1-4η

 φιναλίστ Λιγκ Καπ

 

2012-13:

Ραβέννα

Ιταλία - Α1

 

 

2011-12:

Γ.Σ.Ηρακλής

Πρωταθλητής

Κυπελλούχος

 

2010-11:

Γ.Σ.Ηρακλής

Α1-2η

φιναλίστ

 

2009-10:

Γ.Σ.Λαμία

Α1-4η

 

 

2008-09:

Παναχαϊκή

Α2-7η

 

 

2007-08:

Παναχαϊκή

Β΄

 

 

2006-07:

Παναχαϊκή

Β΄

 

 

2005-06:

Παναχαϊκή

Εφήβων

 

 

2004-05:

Ε.Α.Πατρών

Παίδων

 

 

2003-04:

Ε.Α.Πατρών

Παίδων

 

 

2002-03:

Ε.Α.Πατρών

Παίδων

 

 

2001-02:

Ε.Α.Πατρών

Παίδων

 

 

2000-01:

Ε.Α.Πατρών

Μίνι

 

 

 

 

 

Τον Ουκρανό Ντμίτρι Στροζίλοφ ανακοίνωσε ο ΟΦΗ

Την απόκτηση του δεύτερου ξένου παίκτη για τη σεζόν 2019-20 ανακοίνωσε η διοίκηση του Ο.Φ.Η. στο πλαίσιο της στελέχωσης του ρόστερ της ομάδας που θα κάνει ντεμπούτο στην Volley League.Η ομάδα της Κρήτη η οποία θα αγωνισθεί για πρώτη φορά στην Volley League θέλει να δημιουργήσει ένα ισχυρό κι ανταγωνιστικό σύνολο.

 H ανακοίνωση του ΟΦΗ:

Μετά τον 33χρονο θηριώδη (2μ06) Μαυροβούνιο ακραίο Milos Culafic, ο ΟΦΗ ενισχύεται και με τον αρχηγό της Εθνικής Ουκρανίας, τον 33χρονο πολύπειρο πασαδόρο Dmitry Storozhilov, βάζοντας ένα ακόμη πολύτιμο παίκτη στην μηχανή του.

Ο Storozhilov έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, που είναι για ένα χρόνο.
Ο ΟΦΗ δημιουργεί μια δυνατή ομάδα για την παρουσία του τη νέα χρονιά στην Volley League, ενώ ο σχεδιασμός συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες αναμένονται και νέες ανακοινώσεις.

Με τους Culafic και Storozhilov, ο ΟΦΗ έκλεισε τις δυο από τις 4 θέσεις ξένων παικτών που έχει δικαίωμα, για τη νέα περίοδο στην μεγάλη κατηγορία και αναμένεται η απόκτηση δυο ακόμη ξένων, αλλά και Ελλήνων παικτών, που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα του ΟΦΗ.

Ποιος είναι ο Dmitry Storozhilov
O Dmitry Storozhilov γεννήθηκε στη 1/6/1986 και αγωνίζεται στη θέση του πασαδόρου.
Έχει ύψος 1μ97 και βάρος 87 κιλά.
Το βιογραφικό του είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Αρχηγός της Εθνικής Ουκρανίας, European League Champion (Ευρωπαϊκό Λίγκ) το 2017, με πολλές ατομικές και συλλογικές διακρίσεις. Έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ουκρανίας, της Ρωσίας, του Καζακστάν, της Ισπανίας, της Πολωνίας, της Τουρκίας.
Ο ΟΦΗ βάζει στην μηχανή του, ένα σπουδαίο παίκτη, που θα τον βοηθήσει σίγουρα στην προσπάθεια του, στην Volley League.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ 

2006 – 2009 : Lokomotiv Kharkiv (Ukraine)

2009 – 2010 : Belogorie Belgorod (Russia)

2010 – 2014 : Lokomotiv Kharkiv (Ukraine)

2014 – 2015 : Shainbey Belediye (Turkey)

2015 – 2016 : CAI Teruel (Spain)

2016 – 2017 : BBTS (Poland)

2017 – 2018 : VK Pavlodar (Kazakhstan)

2018 – 2019 : Serdce Podilla (Ukraine)

 

Ο Κυριάκος Μουτάφης team manager του Ο.Φ.Η.

Ένα πρόσωπο που είναι ταυτισμένο με το βόλεϊ του Ηρακλείου και της Κρήτης, αναλαμβάνει το πόστο του tem manager στην ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Μουτάφη, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του ΟΦΗ, της ΓΕΗ και της Άθλεση και παραμένει ακόμη ενεργός στον χώρο.

Ο Κυριάκος Μουτάφης έδωσε τα χέρια με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και μπροστάρη του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη, μετά την συνάντηση που είχαν, με κύριο θέμα συζήτησης την καλύτερη οργάνωση του τμήματος βόλεϊ του ΟΦΗ, με αφορμή την ιστορική του άνοδο στην Volley League.

O Kυριάκος Μουτάφης, έχει ήδη στενή καθημερινή συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ζλατιλίδη, για θέματα που αφορούν στον σχεδιασμό και τη λειτουργία της ομάδας.

Ο Κυριάκος Μουτάφης, ανέφερε ότι «δεν θα μπορούσα να αρνηθώ στον Γιάννη (σ.σ. Δανδάλη). Η άνοδος του ΟΦΗ στην Volley League, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του αθλήματος και πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε και υπηρετούμε αυτό το άθλημα, να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να κρατήσουμε τον ΟΦΗ στο υψηλό αυτό επίπεδο, να δημιουργήσουμε ακαδημίες, να έρθουν παιδιά κοντά στο άθλημα. Όλοι ξέρουν ότι το βόλεϊ είναι η μεγάλη μου αγάπη και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, μέσα από το πόστο που μου ανατέθηκε», ανέφερε ο Κυριάκος Μουτάφης, που είναι ένα από τα πρόσωπα που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης, στην οικογένεια του βόλεϊ στην Κρήτη, για τη σοβαρότητα και το ήθος του. Ο Κυριάκος Μουτάφης είναι εκτός από άνθρωπος του βόλεϊ και ένας πετυχημένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης.

Πάνω από όλα όμως, είναι ένας γνώστης του αθλήματος, που χρειάζεται ο ΟΦΗ, ο οποίος πλέον θα πρέπει να λειτουργήσει επαγγελματικά και χρειάζεται ανθρώπους που θα τον βοηθήσουν, να πετύχει το στόχο του, λαμβάνοντας τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις σε όλα τα επίπεδα.

 

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Τσέχος Μίχαλ Φίνγκερ

Την απόκτηση και τρίτου ξένου αθλητή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Πρόκειται για τον Τσέχο διαγώνιο Μίχαλ Φίνγκερ που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Καναδού Γκάβιν Σμιτ. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μίχαλ Φίνγκερ (Michal Finger). O 26χρονος (02/09/1993) διαγώνιος, είναι ενεργό μέλος της εθνικής Τσεχίας με την οποία το 2018 κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Λιγκ και αναδείχθηκε καλύτερος διαγώνιος της διοργάνωσης.

Προηγούμενες ομάδες

2008 - 2014 Πράγα (CZU Prague, Τσεχία)
2014 - 2017 Φριντρισχάφεν (VfB Fridrichshafen, Γερμανία)
2017 - 2018 Μόνζα (Vero Volley Monza, Ιταλία)
2018 - 2019 Ζιράτ Άγκυρας (Ziraat Bankasi Ankara, Τουρκία)

Παλμαρέ

1 Πρωτάθλημα Γερμανίας (2014-2015)
2 Κύπελλα Γερμανίας (2014-2015, 2016-2017)
1 Σουπερ Καπ Γερμανίας (2016)
2018 - Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Λιγκ
2018 - Καλύτερος διαγώνιος του Ευρωπαϊκού Λιγκ
2017 - Καλύτερος παίκτης του Κυπέλλου Γερμανίας.
2013 - Χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Λιγκ.
2013 - Καλύτερος σκορερ του Final4 του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας ο Μίχαλ Φίνγκερ δήλωσε τα εξής :
«Για μένα ο Ολυμπιακός είναι συνώνυμο της δύναμης, οι φίλαθλοι του είναι απλά υπέροχοι. Λατρεύω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στους αγώνες και ανυπομονώ να το ζήσω από κοντά. Θα κάνω το καλύτερο δυνατό που μπορώ έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να κατακτήσει όλους τους στόχους της».