ΠΑΟΚ και Γιούρι Φιλίποφ συνεχίζουν μαζί

Το Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ουκρανό προπονητή Γιούρι Φιλίποφ ο οποίος ανέλαβε τον δικέφαλο μετά τον πρώτο προημιτελικό με τον Ηρακλή και κατάκτησε και το κύπελλο Ελλάδας 2018-19. Η ανακοίνωση:

Το Τ.ΑΠ. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Γιούρι Φιλίποφ.

Ο έμπειρος τεχνικός, θα ηγηθεί της προσπάθειας των ασπρόμαυρων για την επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο ίδιος δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσω σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Θα κάνουμε το καλύτερο για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή".

Η πορεία του ως προπονητής...

Την περίοδο 2006-09 κάθισε στον πάγκος της Λοκομοτίβ Χάρκοβ, με την οποία κατέκτησε 3 κύπελλα και 3 πρωταθλήματα. Ακολούθησε κυπριακή ΑΕΚ Καραβά (2009-11), όπου αναδείχθηκε κυπελλούχος και κέρδισε και το σούπερ καπ. Επιστρέφει την Λοκομοτίβ Χάρκοβ (2011-16) και πανηγυρίζει 5 πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλα. Ακολουθεί το ΑΠΟΕΛ (2016-17) και η Ντάγκεσταν (2017-18) και η Ιαροσλάβιτς (2018-19).

Έχει διατελέσει προπονητής της Εθνικής Ουκρανίας (2006-14).

 

Ανανέωσε με Ολυμπιακό ο Γιώργος Παπαλεξίου

Παίκτης του Ολυμπιακού παραμένει ο νεαρός διεθνές ακραίος Γιώργος Παπαλεξίου. Γεννημένος στις 28/08/1999 ο Παπαλεξίου ξεκίνησε από τη Νίκη Αιγινίου, πέρασε στον Παμβοχαϊκό και από τον Ιανουάριο 2019 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Η ανακοίνωση των πρωταθλητών:

O Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαλεξίου. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Γιώργος Παπαλεξίου μετά την ανανέωσης της συνεργασίες του με τον Ολυμπιακό ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στον Ολυμπιακό. Στόχος και αυτή τη σεζόν είναι να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Ο Ολυμπιακός μου έδειξε την εμπιστοσύνη του και θέλω από την πλευρά μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους. Ελπίζω να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς, να πρωταγωνιστήσουμε στην Ελλάδα και να διακριθούμε στην Ευρώπη. Περιμένουμε να μας στηρίξει ο κόσμος του Ολυμπιακού και να δημιουργήσει όλη αυτή την υπέροχη ατμόσφαιρα με τον τρόπο που ξέρει».

 

Στον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο ο Τάσος Γάτσης

Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Π.Α.Ο.Κ. ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τάσο Γάτση. Ο πρώην αθλητής του Φοίνικα Σύρου έδειξε πολύ καλά στοιχεία και η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να του ανανεώσει το συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο.

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον Τάσο Γάτση.
Ο έμπειρος κεντρικός, ο οποίος αποτέλεσε μια σημαντική λύση στην περσινή πορεία του Δικεφάλου, θα συνεχίσει να φορά την ασπρόμαυρη φανέλα, στην αγωνιστική περίοδο 2019-20, με τον ίδιο να δηλώνει:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση μου στην ομάδα και για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν, η διοίκηση του ΠΑΟΚ και ο προπονητής μας. Ευελπιστώ να κατακτήσουμε τους στόχους μας, φέρνοντας μόνο νίκες και χαρά στον κόσμο μας".
Η πορεία του...
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Έδεσσα (2007-08) και ακολούθησε η ομάδα του Ηρακλή (2008-2010), η Νίκη Αιγινίου (2010-13), και ο Άρης (2013-14). Επιστρέφει τον Ηρακλή για μια τριετία (2014-17), ενώ στην αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Φοίνικα Σύρου. Από τη σεζόν 2018-19 φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος (2019).
Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων.