Το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί το final four των κορασίδων στο βόλεϊ με το ΑΣΕ Νεωρίου να διεκδικεί το πρωτάθλημα Κυκλάδων

Όλα για όλα για τον… τίτλο

  • Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 21 Ιουν. 2019 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Οι φίλοι του βόλεϊ πριν από τις καλοκαιρινές τους… διακοπές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το final four των Παγκορασίδων. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό πως η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων και με τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης να είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο Σάββατο. Συγκεκριμένα ο ΑΣΕ Νεωρίου θα ανοίξει την αυλαία του final four κόντρα στον Α.Ο. Θήρας. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά δυνατές και το ματς αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:30 στη δεύτερη αίθουσα του αθλητικού κέντρου του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης.

Στον δεύτερο ημιτελικό (20:00) το Φιλώτι ως τυπικά γηπεδούχο θα αγωνισθεί με τον Ποσειδώνα Τήνου. Οι ηττημένοι θα αγωνισθούν την Κυριακή στις 14:00 στον μικρό τελικό, ενώ ο πρωταθλητής θα κριθεί στον τελικό που θα ξεκινήσει στις 16:30.

Η διοίκηση του Νεωρίου νε ανακοίνωσή τους καλούν το φίλαθλο κόσμο του νησιού να βρεθεί στο γήπεδο και να ενισχύσει τις προσπάθειες των μικρών αθλητριών.

 

Το κάλεσμα του ΑΣΕ Νεωρίου

«Έχουμε τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσουμε στο Final-4 Παγκορασίδων Πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Κυκλάδων που συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, με τη συμμετοχή της ομάδας μας». 

 

Πρόγραμμα  Αγώνων 

 

Ημερ

Ωρα

 

Γηπεδούχος

Φιλοξενούμενος

Γήπεδο

22-6-19

17:30

Α’ Ημιτελικός

ΑΣΕ Νεωρίου

ΑΟ Θήρας

Β’ΑΚΔΕ

22-6-19

20:00

Β’ Ημιτελικός

ΑΜΣ Ζευς Φιλωτίου

ΑΟ Ποσειδώνας Τήνου

Β’ΑΚΔΕ

23-6-19

14:00

 

ΜΙΚΡΟΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ

Β’ΑΚΔΕ

23-6-19

16:30

 

ΜΕΓΑΛΟΣ

ΤΕΛΙΚΟΣ

Β’ΑΚΔΕ