Πρωταθλητής Αιγαίου ο ΑΜΣ Φιλωτίου

Με… σπασμένα τα φρένα οι αθλήτριες του Γιώργου Δερμάτη, αφού προχωρούν και ταυτόχρονα ανεβαίνουν όλο και περισσότερο. Μετά τη χρυσή σελίδα που έγραψα στη Σύρο με την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων, το Φιλώτι έκανε ακόμη ένα βήμα παραπάνω επικρατώντας στο τελικό της Ζ’ Περιφέρειας με σκορ 3-0 επί του Νηρέα Καρδαμήλων και ανέβηκαν στο υψηλότερο σκαλί του Βάθρου. Ο τελικός Αιγαίου κρίθηκε στις λεπτομέρειες καθώς οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ σε όλα τα σετ. Το πρώτο και το δεύτερο οι Ναξιώτισσες κρίθηκε στο φινάλε καθώς το συγκρότημα του κ. Δερμάτη επικράτησε με 25-22. Στο δεύτερο ο Νηρέας Καρδαμήλων πίεσε για την ισοφάριση, το Φιλώτι άντεξε και επικράτησε με 26-24, κάνοντας το 2-0. Με την ψυχολογία στα ύψη οι πρωταθλήτριες Κυκλάδων έφτασαν με μεγαλύτερη άνεση στην επικράτηση του σετ καθώς το Φιλώτι το πήρε με 25-18.

 

Διαιτητές: Κυριαλάνη - Νικάκης

Γραμματεία: Νιδριώτη

ΑΜΣ Φιλωτίου (Δερμάτης): Ψαρρά Α., Χελιώτη, Βόμβα, Ψαρρά Μ., Καλκάνη, Φραγκουλοπούλου, Βασιλάκη Ε., Ρότσι, Σαρλάνη, Βασιλάκη Μ., Σαντοριναίου, Καραπάτη, Μουστάκη, Βασιλάκη Α.

 Νηρέας Καρδαμήλων (Κυλαδίτης): Μπότσα, Βολισσιάδου, Τρικαλιτη, Τσιαφίτσα, Σαρρή, Τσαλίκη Α., Τσαλίκη Μ., Χοτζαλάρι, Μπότσι, Φραγκομίχαλου, Κινδυλά, 

Ετικέτες: