Ξεκίνησαν οι μεταγραφικές ενισχύσεις στην ομάδα της Νάξου

Τουλγαρίδου και Αργυρίου στον Πανναξιακό

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα για τον Πανναξιακό, καθώς η διοίκηση της ομάδας της Νάξου θέλει να κλείσει σύντομα όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Με το κλείσιμο των μεταγραφικό θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά, αλλά και το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο Ναξιώτικος Σύλλογος αρχικά ανακοίνωση την συμφωνία με την Γεωργία Αργυρίου η οποία θα φορά τα χρώματα του Πανναξιακού τη σεζόν 2019-20. Η 30χρονη κεντρικός ύψους 184 εκατοστών θα ταξιδέψει στη Νάξο για να ενισχύσει τις προσπάθειες του Πανναξαικού για νέες διακρίσεις στο πρωτάθλημα της volley league γυναικών. Στη συνέχεια και με μικρή καθυστέρηση η διοίκηση του Πανναξιακού ανακοίνωση την απόκτηση της Ευαγγελίας Τπουλγαρίδου. Η νεαρή αθλήτρια – 21 ετών – αγωνίζεται στη θέση του λίμπερου και αναμένεται να δώσει λύσεις σ’ αυτό το σημαντικό κομμάτι. Η διοίκηση του ναξιώτικου συλλόγου καλωσόρισε τις αθλήτριες και τους ευχήθηκε να έχουν μία καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα.

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Πανναξιακού

 

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Ευαγγελία Τουλγαρίδου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 21χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως Λίμπερο και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Ευαγγελία Τουλγαρίδου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Ευαγγελία Τουλγαρίδου στις πρώτες τις δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ομάδας της Νάξου τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί στην volley league γυναικών τα τελευταία χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον πρόεδρο και το Δ.Σ. του Πανναξιακού, και φυσικά τον προπονητή μου κ. Οικονόμου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. θέλω πολύ να βοηθήσω την νέα μου ομάδα ώστε με πολλή δουλειά και όρεξη να πετύχουμε τους στόχους μας στις φετινές διοργανώσεις που αναμένονται να είναι πολύ ανταγωνιστικές. Με τον κόσμο του νησιού στο πλευρό μας είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρουμε».

 

Για την απόκτηση της Γεωργία Αργυρίου η διοίκηση του Πανναξιακού ανέφερε¨:

«Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. έχουν τη χαρά να υποδεχτούν στο σύλλογό μας και τη Νάξο την Γεωργία Αργυρίου, η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η 30χρονη αθλήτρια ύψους 184εκ αγωνίζεται ως Κεντρική και θα συμβάλλει καθοριστικά στην προσπάθεια για την επιτυχία του Πανναξιακού στις εγχώριες διοργανώσεις και στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε την Γεωργία Αργυρίου στην ομάδα μας και το νησί μας και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Η Γεωργία Αργυρίου στις πρώτες τις δηλώσεις τόνισε τα εξής:

«Πρώτα απ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση του Πανναξιακού για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την επιλογή και ευελπιστώ να βοηθήσω κι εγώ να πετύχει ο σύλλογος όλους τους φετινούς του στόχους. Πιστεύω πως αυτή τη σεζόν θα έχουμε ένα πολύ όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου. Τέλος, εύχομαι να έχουμε όλοι μία καλή σεζόν με υγεία σε όλες τις αθλήτριες»