Ξεκίνησε προετοιμασία ο Φοίνικας

  • Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2019 - 14:21
  • /   Eνημέρωση: 3 Σεπ. 2019 - 15:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

 

Πάτησαν γήπεδο οι αθλητές του… Πειρατικού, αφού ήδη από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν οι προπονήσεις. Βέβαια ο Ράτκο Παβλίσεβιτς δεν έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές, αφού ακόμη δεν έχει τελειώσει το θέμα του διαγώνιου το οποίο και είναι σε αναμονή.  Η διοίκηση της ομάδας της Σύρου εξετάζει τις περιπτώσεις 2 -3 αθλητών όπου μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Οι προπονήσεις είναι διπλές καθώς το πρωί οι αθλητές που είναι στη διάθεση του κ. Παβλίσεβιτς κάνουν βάρη, ενώ το απόγευμα υπάρχει τρέξιμο και ασκήσεις.

Η επίσημη… πρώτη αναμένεται να είναι την… Τετάρτη – εκτός απρόοπτου – όπου και η διοίκηση θα καλωσορίσει τους αθλητές όπως συμβαίνει κάθε χρόνο εντός αγωνιστικού χώρου.

Στη Σύρο βρίσκονται εκτός από τον τεχνικό της ομάδας Ράτκο Παβλίσεβιτς, ο Αδάμ με τον Μήλη, ενώ την Κυριακή το πρωί ήρθε ο μεγάλος όγκος αθλητών. Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων βρίσκονται οι Δημοσθένης Λινάρδος, Χρήστος Στεφανίδης, Νίκος Χριστόφας, οι Σέρβοι Μαξίμ Μπουτσούγιεβιτς, Φιλίπ Στοϊλοβιτς, Βασίλης Κωστόπουλος και Βασίλης Καρασαββίδης.

Τέλος,  ο διεθνής Πορτογάλος αθλητής Φιλίπ Τσβετίτσιανιν θα έρθει στη Σύρο για λογαριασμό του Φοίνικα όταν θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της χώρας του.