Η διοίκηση του ΤΑΑ καλωσόρισε και επίσημα νέους και παλιούς αθλητές του Φοίνικα Σύρου

Επίσημη πρώτη με ευχές κι… όνειρα

  • Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2019 - 19:06
  • /   Eνημέρωση: 5 Σεπ. 2019 - 20:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Στην ανοικτή για το κοινό προπόνηση η διοίκηση του ΤΑΑ Φοίνικας Σύρου καλωσόρισε παλιούς και νέους αθλητές, όπως επίσης και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Το παρών έδωσε το τριμελές συμβούλιο του ΤΑΑ με τον πρόεδρο Αντώνη Ρούσσο να κάνει τον χαιρετιστήριο λόγο. Από εκεί και πέρα εκτός από τους φίλους της ομάδας στην επίσημη πρώτη του Φοίνικα ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων Ρένος Φρέρης ο οποίος έδειξε πως είναι κοντά στην προσπάθεια του… Πειρατικού. Ταυτόχρονα το παρών έδωσε και ο νέος εντεταλμένος πρόεδρος της επιτροπής αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης. Ο κ. Βρούτσης κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε στους παίκτες και τη διοίκηση να έχουν όλοι μία καλή χρονιά με υγεία κι επιτυχίες. Επίσης σημείωσε πως ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης θα είναι πάντα κοντά στην προσπάθεια της ομάδας και θα την στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί.

Να διατηρήσουμε τον Φοίνικα ψηλά

Ο πρόεδρος Αντώνης Ρούσους καλωσόρισε όπως αναφέραμε παραπάνω και στην συνέχεια τους ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία αλλά και παρουσία στους παίκτες το προπονητικό σταφ.

«Σας καλωσορίζω στην ομάδα μας όπου και φέτος ευχόμαστε να είμαστε εξίσου ανταγωνιστική» είπε αρχικά ο κ. Ρούσσος για να συνεχίσει. «Θέλουμε από όλους εσάς να δουλεύεται σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητικού τιμ και να ακούτε όλα όσα σας λέει ο κ. Παβλίσεβιτς. Από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να έχετε τη δυνατότητα να δουλεύετε χωρίς πρόβλημα και να είστε αποκλειστικά αφοσιωμένοι στην ομάδα. Τόσο εγώ όσο και ο Ροσσολάτος αλλά και η κ. Πρίντεζη θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για σας βοηθήσουμε να γίνεται καλύτεροι ώστε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο κι ανταγωνιστικό σύνολο. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, αλλά και να χαρίσουμε ακόμη μεγαλύτερες χαρές στον κόσμο μας. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο γι’ αυτό χρειάζεται όλοι να είστε συγκεντρωμένοι σε αυτό που κάνετε. Θέλω να σας ευχηθώ να έχετε μία καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα».