Επενδύει στα νέα ταλέντα ο Φοίνικας

Τον Ανδρέα Κάββουρα ανακοίνωσε η διοίκηση του Φοίνικα Σύρου. Το «Πειρατικό» θέλοντας όχι μόνο να ενισχύσει το ρόστερ του αλλά να επενδύσει και στο… μέλλον, έκανε δικό του τον νεαρό διαγώνιο Ανδρέα Κάββουρα. Ο αθλητής παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές εμπειρίες τόσο από την Volley league όσο κι από το πέρασμά του από την Γαλλία. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα έπαιξε εκτός συνόρων με την Γαλλική Orange και το Ιανουάριο του 2019 επέστρεψε στην Α.Ε. Πατρών. Οι δύο πλευρές μετά τις συζητήσεις έδωσαν τα χέρια και πλέον ο Κάββουρας είναι στη διάθεση του Ράτκο Παβλίσβιτς.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις για τον Φοίνικα Σύρου, ο οποίος αναμένει και τον ξένο διαγώνιο ο οποίος θα κληθεί να σηκώσει ένα μεγάλο μέρος της επίθεσης του «Πειρατικού». Όπως δείχνουν τα πράγματα η διοίκηση της ομάδας της Σύρου δεν.. βιάζεται αφού κοιτά να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Φοίνικα Σύρου

«Το ΤΑΑ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ανδρέα Κάββουρα.

Ο Ανδρέας Κάββουρας γεννήθηκε στις 12/1/1998 έχει ύψος 2,02 και αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου.

Ξεκίνησε να αγωνίζεται το 2010 στις ακαδημίες της ΕΑ Πατρών και αγωνίστηκε σε όλες τις κατηγορίες έως το 2017.
Για την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 εντάχθηκε στο ρόστερ της Γαλλικής Orange, και επέστρεψε στην ΕΑ Πατρών τον Ιανουάριο του 2019.

Είχε διεθνείς συμμετοχές με την εθνική εφήβων στο Βαλκανικό και στα προκριματικά του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος το 2016.

Ο ΑΟ Φοίνικας Σύρου τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και εκπλήρωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων».