Το «Πειρατικό» στηρίζει τον Παναγιώτη – Ραφαήλ, καθώς τα φιλικά κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδος έχουν διπλό χαραχτήρα

Φιλικό με Ολυμπιακό ο Φοίνικας Σύρου

  • Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2019 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 17 Οκτ. 2019 - 14:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Την Παρασκευή και το Σάββατο στις 18:30 το «Πειρατικό» θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Ο Ράτκο Παβλίσεβιτς θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνατότητες των παικτών του κόντρα σε ένα ισχυρό αντίπαλο, όπου και φέτος θα έχει υψηλές βλέπεις, ώστε στη συνέχεια να δουλέψει πάνω σε όλα όσα διαπιστώσει απ’ αυτές τις δύο αναμετρήσεις. Τα φιλικά εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι και την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας της Σύρου, είναι και φιλανθρωπικός. Οι Συριανοί έχουν αποδείξει πάρα πολλές φορές πως στέκονται δίπλα στον συνάνθρωπο και βοηθούν πάντα με όποιον τρόπο μπορούν. Έτσι, μετά από απόφαση της διοίκησης του Φοίνικα θα τοποθετηθεί ένα κουτί οικονομικής ενίσχυσης στην είσοδο του γηπέδου κι αυτό αφορά στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει σε Πανελλήνιο Επίπεδο για τον μικρό «μαχητή» Παναγιώτη – Ραφαήλ. Καλό θα είναι όποιος αποφασίσει να βρεθεί στην εξέδρα του γηπέδου ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τις δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στον Ολυμπιακό, να ρίξει ότι μπορεί μέσα στο κουτί, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για τον μικρό… ήρωα της ζωής.

 

Η ανακοίνωση του Φοίνικα Σύρου

 

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2019-2020) του πρωταθλήματος της Βόλεϊ λιγκ, θα φιλοξενήσουμε τον πρωταθλητή Ολυμπιακό για τη διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στο Αθλητικό Κέντρο “Δ. Βικέλας” την Παρασκευή 18/10 και Σάββατο 19/10 στις 18:30.

Παράλληλα, αποφασίσαμε να σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στο μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ που χρειάζεται την βοήθεια όλων μας προκειμένου να μεταβεί στην Αμερική για να του χορηγηθεί φάρμακο για την αντιμετώπιση της ασθένειάς του, (νωτιαία μυική ατροφία).

Για το λόγο αυτό, θα τοποθετήσουμε στην είσοδο του γηπέδου, κουτί οικονομικής ενίσχυσης.

Οποιαδήποτε προσφορά είναι πολύτιμη !!!

Η οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί είτε στην οικογένειά του, είτε εφόσον υπερκαλυφθεί το ποσό, θα διατεθεί για τις ανάγκες της κοινότητας των ασθενών που πάσχουν από “Νωτιαία Μυική Ατροφία”.
Σας προσκαλούμε στο “Δ. Βικέλας να δείτε την ομάδα μας και μαζί να υποστηρίξουμε τον Παναγιώτη Ραφαήλ.

Στα γραφεία της ομάδας παραπλεύρως του γηπέδου θα μπορείτε να εξυπηρετηθείτε όσοι δεν έχετε ακόμα κάνει κράτηση της κάρτας διαρκείας σας καθώς επίσης και κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 15:00-17:00 έως την έναρξη του πρωταθλήματος της Volley League 2019-2020.