Αδειοδοτήθηκαν τρεις, αναβολή για… τέσσερις

Τρία ακόμη ΤΑΑ εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Volley League για τη σεζόν 2019-20. Τα ΤΑΑ που πήραν το… πράσινο φως της επιτροπής επαγγελματισμού αθλητισμού είναι ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός και η Ελπίς Αμπελοκήπων. Από εκεί και πέρα η… ομίχλη παραμένει καθώς τέσσερις ομάδες δεν αδειοδοτήθηκαν με την επιτροπή να αναβάλει την εξέταση και να μεταθέτει τη συζήτηση για την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειώσουμε πως αν και οι ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει όλες τη διαδικασία αδειοδότησης, η διοργανώτρια αρχή θα προσχωρήσει στην κλήρωση του πρωταθλήματος.  

Η ανακοίνωση

Κατά τη σημερινή (17/10/19) συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού αδειοδοτήθηκαν τo Τ.Α.Α, Π.Α.Ο.Κ., το T.A.A. Παναθηναϊκός Α.Ο. και το Τ.Α.Α. Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων.

Η Επιτροπή ανέβαλλε την εξέταση των φακέλων των υπολοίπων Τ.Α.Α. (Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός, Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015, Ο.Φ.Η και Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης) για την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019.

Σύμφωνα με πληροφόρηση που είχε η ΕΣΑΠ από την ΕΕΑ οι εκκρεμότητες των Τ.Α.Α. ΟΦ.Η., Ηρακλής Πετοσφαίρισης 2015 και Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός είναι τυπικού χαρακτήρα.

Στην περίπτωση του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης η ΕΕΑ προβαίνει σε περαιτέρω εξέταση τυχόν καταγγελιών για οφειλές προς αθλητές.

Ετικέτες: